Gratulacje milo przeczytac ze komus sie udaje.No to jestem - 7 dpt blastocysty - bhcg 35,ja nie wierzę!!!
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Niooooo [emoji13] troszkeO Matyldo naskrobalyscie przez 2 dni 50 stron do nadrobienia zapowiada sie mily wieczor
GratulujeNo to jestem - 7 dpt blastocysty - bhcg 35,ja nie wierzę!!!
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
magdusia8891
Zaciekawiona BB
Od jakiegoś czasu nic nie robię tylko czytam forum naprzemiennie z artykułami w czwartek transfer w poniedziałek nowa praca. Jakies sposoby sprawdzone na zminimalizowanie stresu?
M@gda
Moderatorka
Udaje się udaje, tylko nie wszystkim za pierwszym razemGratulacje milo przeczytac ze komus sie udaje.
M@gda
Moderatorka
Relanium pomaga i na stres i na ewentualne skurcze, tylko nie wiem czy idzie w parze z nową pracą.Od jakiegoś czasu nic nie robię tylko czytam forum naprzemiennie z artykułami w czwartek transfer w poniedziałek nowa praca. Jakies sposoby sprawdzone na zminimalizowanie stresu?
adunnnia90
Fanka BB :)
Tak mi przykro[emoji20]Dzwonili. Mi sie niestety nie udalo. Wynik negatywny. Mam odstawic Utrogest. Nie beda mi powtornie bety badac. Cos czulam, ze to krwawienie to nie jest dobry znak. No cóż, jednak wolalam byc nieswiadoma.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Fanka BB :)
Tak ja wracalam 289km i dzis mam 8 tc [emoji4] lezalam sobie z tylu na siedzeniu a maz kierowalDziewczyny ja jednak po transferze będę wracała te 300 km. Czy któraś z Was wracała tyle aż? Udało się?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem mistrzynią w MAKSYMALIZOWANIU stresu [emoji48][emoji56][emoji48]Od jakiegoś czasu nic nie robię tylko czytam forum naprzemiennie z artykułami w czwartek transfer w poniedziałek nowa praca. Jakies sposoby sprawdzone na zminimalizowanie stresu?
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
reklama
M@gda
Moderatorka
Proszę, nie dziel się sposobamiJa jestem mistrzynią w MAKSYMALIZOWANIU stresu [emoji48][emoji56][emoji48]
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Podziel się: