L
Lady_Waiting
Gość
Wspaniale!!! Gratulacje! ❤No to jestem - 7 dpt blastocysty - bhcg 35,ja nie wierzę!!!
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspaniale!!! Gratulacje! ❤No to jestem - 7 dpt blastocysty - bhcg 35,ja nie wierzę!!!
Super! To teraz [emoji110] za przyrostNo to jestem - 7 dpt blastocysty - bhcg 35,ja nie wierzę!!!
Aleś nas nastraszyła nie odzywając się.No to jestem - 7 dpt blastocysty - bhcg 35,ja nie wierzę!!!
Gosia, z nami zasze jest miłyO Matyldo naskrobalyscie przez 2 dni 50 stron do nadrobienia zapowiada sie mily wieczor
Super [emoji3] niech ładnie betka rośnie [emoji110] [emoji110] [emoji110]No to jestem - 7 dpt blastocysty - bhcg 35,ja nie wierzę!!!
No to jestem - 7 dpt blastocysty - bhcg 35,ja nie wierzę!!!
Dziekuje za informacjeJa szłam cyklem sztucznym w 3dc zaczęłam brać estrofen 2x3 mg po 11 dniach miałam kontrol i endometrium było gotowe 9mm trzyliniowe więc dostałam progesteron na 5 dni ( bo mój zarodrk był 5 dniowy ) w dzień transferu Endo było 10mm przed transferem wzięłam kroplowke atosiban na wyciszenie skorczy ( 1 dawkę ) skorcze wyciszyly się do zera . No i wzięłam moja kropkę do brzucha . Potem pojechałam z mężem na sklepy na obiad i na spacer .
I po 7 dniach beta była 88 .
U mnie w klinice leżenie jest zabronione zalecany normalny aktywny tryb życia taki prowadziłam i do dzis dnia prowadzę.
Witaj :-) mysle ze i Ty doczekasz sie pozytywnej bety! Trzymam kciukiDziękuję i widzę że Ty już jesteś na dobrej drodze Oby nam się w końcu udało, wierzę w to
To za moje sine kciuki!!!![emoji16][emoji122][emoji16] teraz super przyrost[emoji772][emoji772][emoji772]No to jestem - 7 dpt blastocysty - bhcg 35,ja nie wierzę!!!