reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak dlugo bralyscie zastrzyki na porost jajeczek? Ja mam na razie rozpisane na 6 dni zastrzyki i sie zastanawiam ile jeszcze dopisze czy nie dopisze itp.

reklama
A ja się pożalę, że okropnie wolno czas mi leci. Dziś 11 dzień wyciszania..., kłucie się w brzuch już mniej mnie stresuje, ale tak okropnie nieprzyjemne to jest!

Cały czas odliczam dni do stymulacji.
Robię się też humorzasta, albo idzie @ albo to te hormony tak na mnie działają.

A czy przy tych dwóch stymulacjach miałaś te same leki do stymulacji?

A czy na opisie po punkcji masz info jakiej wielkości były te 60 pęcherzyków podczas pobierania ? U mnie w opisie napisali ze nakluli 3 pecherzyki w wielkości 20-22mm. I się zastanawiam czy może u was jest tyle pęcherzyków bo pobierają tez jaja z mniejszych pęcherzyków, a u mnie tylko te duże?

Super :) czekamy na info jutro :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nie mam niestety możliwości spojrzeć na wypis a po punkcji jakoś nie miałam głowy żeby poczytać...ale jak doczytam to dam znać :)

Ja wrocilam,pochodzilam kilka dni.ale bylam tak.spiaca ze moglam spac z twarza w talerzu wiec poszlam dalej na zwolnienie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Madzia a jak to teraz jest. Ponoc od maja sie przepisy zmienily ze kobieta w ciazy jesli pracuje przy kompie to ma byc w robocie 8 godzin i po kazdej godzinie 15 min przerwy. Z tego co pamietam to wczesniej bylo ze moze przy komputerze pracowac 4 godziny i zazwyczaj puszczali do domu. Kolejne pytanie czy na zwolnieniu widnieje inf ze to zwolnienie ciazowe czy daja 2 lub 1?

Hej dziewczyny! U mnie dzis 1dpt ;) z 11 pobranych komóreczek zaplodnilo się 5, 3 zamrozono a dwa podano mi w 3-dobie z hatchingiem(nacinaniem otoczki).tak więc czekamy do 29 maja! Za wszystkie betujace dzisiaj dziewczyny trzymam mocno kciuki !
Kmeva, fanfastyczne wieści!!! 5 zarodków, wow.
Maluszki, trzymajcie się mamy!!!

Czemu ja Cie nie miałam na wczoraj w kalendarzu?? coś ładnego bym Ci napisała :D:D

A ja się pożalę, że okropnie wolno czas mi leci. Dziś 11 dzień wyciszania..., kłucie się w brzuch już mniej mnie stresuje, ale tak okropnie nieprzyjemne to jest!

Cały czas odliczam dni do stymulacji.
Robię się też humorzasta, albo idzie @ albo to te hormony tak na mnie działają.
Hormony i stres. I ja tak miałam, niestety, co prawda ja się nie wyciszałam, ale stymulacja trochę rozchwiała mnie emocjonalnie.

reklama
Ale jestes sczesciara :) wspaniala wiadomosc ze wszystkie 6 sa idealne. Zawsze to lepiej sie czlowiek ma psychicznie jak wie ze ma 6 podejsc:) U mnie dr mowi ze jak sie uda 6 uzyskac to bedzie bardzo dobrze:) A jak ty sie czujesz po tych 60 bardzo brzuch boli?
Ja oczywiście bardzo się cieszę tylko jakoś do mnie to nie dociera ;) a to ze aż tyle komórek mi pobrali to dopiero :p dzisiaj juz dużo lepiej ale pare dni po punkcji nie dało się żyć...ból przez całą noc, przy siadaniu,przy toalecie a nawet chodzenie bolało... ale już na szczęście jest dobrze :)
A powiedz mi bo nie wiem czy dobrze pamiętam . Ty też jezdzisz do Łódzkiej gamety ? :)

Do góry