reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, 6.03 (w 22 d.c.) mialam podany zastrzyk z diphereline. Dzisiaj jest 35 d.c. a ja @ nadal nie mam. Czy to jest normalne? Jutro mam wyznaczona wizyte w klinice i mialam zaczac juz stymulacje, ale w tej sytuacji nie wiem jak to bedzie. Ktoras z Was miala podawany ten lek?
tak, to jest normalne. na malpe mozna czekac sie ok 14 dni wiec spokojnie..... stymulacji nie rozpoczniesz dopoki malpa nie przyjdzie wiec sie troche przesunie wsio w czasie

reklama
joweg ale faszerujesz sie armia witamin hihi a femibion nie wystarczy;)
ja wlasnie tez zamierzam podchodzic w maju..i zaczne od kwietnia sie faszerowac witaminkami i jesc orzechy;)

Hej!
Ja mam dzisiaj przeprowadzkę:baffled: wyrąbana jestem na maxa:sorry: naszczęście juz prawie skonczyliśmy i zaniedługo jedziemy na nowe mieszkanko:-D
Pozatym u mnie bez zmian, czuję się troche do du.. ale tragedii nie ma:-p jutro jadę na kolejne badanie krwi, juz jutro powinien byc jakiś spadek hcg-zobaczymy:eek:
Pozdrowóka dla wszystkich!!!

Hej Roxii- fajnie, że już jesteście na nowym mieszkanku i mam nadzieję, że twoje zdrówko wraca do normy co będziecie mogli jak najszybciej zabrać waszego maluszka do domku:-D

Ech dziewczyny ja też się czuję wyrąbana na maxa, obiad to tak ledwo co ugotowałam emkowi- ja nie byłam w stanie zjeść i spanie mam na zawołanie!!!!

joweg - też uważam że femibion jest zupełnie wystarczający. Z witaminami nie ma co przesadzać.

Roxii - fajnie że już na nowym mieszkanku będziecie , u nas remont w toku i niestety do Świąt nie uda się przeprowadzić.

minie2011,jo.m poki co jak widac femibion nie dal zadnego efektu :) tak samo z rakiem u mojego meza dostal raka bo mial slabe kosci , niedobor witaminy D potem uderzyl sie w reke i sie narobilo :( teraz dopieor po roku brania duzych dawek witaminy D , moj maz miesci sie w normie a jak zapytal lekrza czy nie wystarczy slonce i czy witaminy w owocach i warzywach nie wystarcza to powiedzial ze nigdy juz tak nie bedzie zeby wystarczalo :) i sam mi doradzil moje witaminy :D a zadnemu innemu lekrzowi nie wierze tylko jemu :) a kto wie moze jakis efekt bedzie :):-D

roxii
- jak fajnie :) jak juz jesetes taka wprawiona w przeprwadzki to zapraszam do mnie hehe :) ja poki co jestem na pakowaniu rzezczy w kartony :D

Roxi daj znac jak po wizycie
dziewczyny powiedzcie mi prosze jak to jest z rozmrazaniem zarodkow ? czy moze byc ze wszytskie np, sie nie rozmroza czy cos takiego ? jak to wogole wyglada ?
czytalam kiedys i tez jakies dziewczyny pisaly, ze niby zarodki, ktore byly mrozone w 5 dobie czyli silne sie najlepiej rozmnazaja, ale to nie jest regula. Jedna z nas tez miala mrozaki z 5doby i sie nie udalo. Takze sie nie stresuj. Nie wiadomo od czego to zalezy. Ja jak mialam crio to mi powiedzieli, ze 2h przed podaniem je rozmroza (20min trwa rozmrazanie) zeby sobie jeszcze polezaly. Dwa rozmrozili i dwa sie przyjely
Wydaje mi sie, ze to juz jest loteria ten caly proces od pobrania komorek po bete po tansferze.

bulka kobieto czego sie tak katujesz z ta beta i testem? 12dpt to juz jak ma cos byc to na pewno cos wyjdzie. Po co sie stresowac i fasolki w brzuchu?

paulöa nr 1 ja wlasnie nie wiem w ktorej dobie moje zamrozili ale nie moga trzymac w nieczech do 5 doby maksymalnie do 3 i zas sie bede stresowac :D co ba byc to bedzie :D

reklama
hEJ Dziewczęta:)Dla wszystkch buziaki, dla tych co się przygotowują do crio i do całej procedury, dla tych co czekają na prawidłowa betę i za te co juz mają dzieciaczk iw brzuszku i drża każdego dnia. Pozdrawiam tych co się przprowadzają-zmiany są potrzebne w zyciu, wiosna to dobry czas na wszelkiego rodzaju rewolucje;)Ja jestem padnieta po dwóch rozmowach, co bedzie to się obaczy. Stwierdziłam ze jak jutro nie dostanę@ to już na 100% zrobię test w środę tak jak lekarz przykazał, naprawdę;)Takze jeszcze jutro i bedzie finito, albo wóż albo przewóz:)Ja wogóle dziwnie spkojna jestem i zero objawów mam. Dzienks kochane ze tak o mnie myśłicie, ja tez wszystkim mówię ze jak by nie wy to nie weim skąd tą siłę bym czerpała a i musze się pochwalić(bo to w sumie jedno z wazniejszych żeczy w życiu)nasz dom rozpoczął wznoszenie:), podmórówka jesttt. Mam nadzieję ze ta wiosna bedzie dla nas lepsza, dla nas wszystkich kobietki:)

Do góry