M@gda
Moderatorka
A to nie oznacza, że masz przeciwciała?Dziewczyny, czy jeśli nie mam przeciwciał (różyczka igg) to mam sie zaszczepic czy co..? Wynik mam 70 a ponizej 5 jest negatywny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to nie oznacza, że masz przeciwciała?Dziewczyny, czy jeśli nie mam przeciwciał (różyczka igg) to mam sie zaszczepic czy co..? Wynik mam 70 a ponizej 5 jest negatywny
My jeszcze na etapie prob, adopcja wydaje mi sie tak odlegla... Poki co trzeba mi czasu na otrzasniecie sie z obecnego niepowodzenia... Zbyt pozytywnie sie nastawilam, i teraz czuje kopa od losu...Hej. Ja też mam córkę 5.5 roku naturalnie. Podchodziliśmy do pgs invitro i był jeden prawidłowy zarodek ale nie udało się. Chcę próbować jeszcze raz . Myślimy też o adopcji. Ale nie wiem jak kocha się to nowe dziecko i swoje naturalne jednocześnie. W sumie przy rodzenstwie też dzieli się uwagę na więcej niż jedno dziecko ...
Powodzenia i pozdrawiam :-)
Ja...Kochane, czy któraś z Was stososowała Inofem albo Inofolic na poprawę jakości jajeczek?
Nie mowie o podstawowych badaniach ukladu krzepniecia. Tylko o panelu krzepniecia czyli mutacji mthfr mutacj v-leiden i mutacji protrabinyUkład krzepnięcia miałam również badany, wszystko jest prawidłowo.
Czas 12.6 sek
Wskaźnik 92.05%
INR 1.09
APTT 28.0 sek
Nie wiem czy te badania miałaś na myśli [emoji4]
Ale ja pisalam ze palilam parenascie lat a nie ze pale w tej chwili. Zucalam parenascie razy z desmoxanem i innymi cudami sama bez wspimagaczyCos Ci powiem odnośnie papierosów. Paliłam czasem pakę dziennie, wstyd jak cholera. Zazwyczaj jednak miałam paczkę na 2 dni. 10 papierosów to nie mało. Mąż juz nie mógł na mnie patrzeć - stara sie o dziecko, a pali. Zawsze miałam wymówkę, jak nie stres w pracy to inne wymyślanie. Kupił mi tytoń golden virginia - wilgotny tytoń, jednego papierosa paliłam 15 min!!! Z papierosami z 10 zeszłam do Max 3 dziennie - nie byłam ich w stanie wiecej wypalić, z czasem paliłam jednego dziennie. A w koncu podświadomość zadziałała, skoro z 10 zeszłam do 1-go to z 1-go zrezygnować to żadna sztuka. Nie pale. Żadne desmoxany wcześniej nie pomogly. Ciastek potrafiłam sobie odmówić, fajek nigdy - jak ja dałam rade, Ty tez dasz!
No wlasnie nie wiem. Pielegniarka cos mowila a raczej mamrotala o ich braku...A to nie oznacza, że masz przeciwciała?
Chyba faktycznie oznacza to ze przeciwciala sa... dobrze ze ta kobieta byla tylko na jednodniowym zastepstwie[emoji12]No wlasnie nie wiem. Pielegniarka cos mowila a raczej mamrotala o ich braku...