reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Znalazłam w starej ksiażeczce zdrowia, że byłam szczepiona na wzw typu b. Ufff a już sie stresowałam. Jutro ide na badania które musze mieć do anestezjologa. I zaczynam sie denerwowac. Siedze w pracy a myślami jestem gdzie indziej... Znowu u mnie wszyscy wiedzą, jakoś nie ukrywamy się z invitro.

Hej wszystkim!
Krwawienie przeszlo w plamienie dzis, ale czuje, ze sie rozkreca... :baffled: Klinika poinformowana, jutro czekam na info co dalej, ale chyba bedzie transfer numer 2 po najblizszej owulacji (daj Boze!). U nas w ogole nie ma mowy o transferze dwoch blastocyst... :dry: Mam jeszcze 4 zamrozone, ale tu tylko jedna mozna...

Pierwszy transfer to była wogóle jedna wielka porażka... szkoda że nikt się nie liczy z naszą wytrzymałością, juz bie mówiąc o poniesionych kosztach, tak bardzo chce wierzyć że tym razem będzie dobrze - postanowione, we wtorek robię betę;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia! :-)
U mnie 7 dpt blastki beta 88 . Przy blastkce powinna być już w 6 dniu przynajmniej 15 - podobno. A co do Twojego Endo w poprzednim transferze u mnie w klinice by Ci transferu nie zrobili bo uważają że prawidłowe Endo to 8-14 mm trzyliniowe. Dopuszczalne 7 i 15 w wyjątkowych sytuacjach . Ja w dzień transferu miałam 10 mm

Tyle sie mozna od Was nauczyc! :-) U nas nawet nie informuja o takich rzeczach. Bety nie mozna sobie ot tak zrobic, trzeba doslownie debic skierowanie (przy IVF mysle sobie, ze to powinna byc norma), wszystko idzie przez lekarza... Mowia tu tez, ze 8 dpt to za wczesnie na bete... :confused::confused::confused: Dziwne to, ale ja jestem w tej kwestii zupelnym swiezakiem.

Ja zrobię chyba w 7dpt, czyli czwartek, tak żeby móc powtórzyć ewentualnie w sobotę.
Powodzenia i Tobie :-)

Trzymam kciuki za Wasze podejcia! I tez ciesze sie, ze tu trafilam! :-)

I czar prysł....to było zbyt piękne aby mogło być prawdziwe .... niestety nie mam tyle szczęścia i pecherzyk jest pusty...to koniec ;-( dziękuję Wam za dobre słowa i doping. Życzę Wam wszystkim dużo szczęścia i powodzenia, trzymajcie się ciepło. Pozdrawiam :-*

I czar prysł....to było zbyt piękne aby mogło być prawdziwe .... niestety nie mam tyle szczęścia i pecherzyk jest pusty...to koniec ;-( dziękuję Wam za dobre słowa i doping. Życzę Wam wszystkim dużo szczęścia i powodzenia, trzymajcie się ciepło. Pozdrawiam :-*
Ojej wszystko szło jak powinno; ( przyrost bety, widoczny pęcherzyk, aż się nie chce wierzyć, bardzo mi przykro

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Brak mi słów...[emoji26] tak straszenie mi przykro.

reklama
Cześć :) w poniedziałek mam punkcję [emoji32] stresuje się bardzo. Mogłybyście mi mniej więcej napisać jak to będzie wyglądało? Czy boli? Wszystko to dla mnie jest nowe, a potoczyło się tak szybko [emoji87] na początku maja zaczęłam stymulację, a w środę podobno transfer ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry