karolina1984
Fanka BB :)
ŚlicznyNasze maleństwo :* 3.17 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŚlicznyNasze maleństwo :* 3.17 cm
Dziękujemy KropelkoCześć Kochane dziewczyny!!!!
Czytam forum często i bardzo mocno trzymam za Was kciuki.
Pamiętajcie zeby nie tracić nadziei.
Mi tez juz brakowało sił a wlasnie wszedł mi 29 tc.
Życzę wytrwałości!!!
Kropelka
Pierwszy transfer to była wogóle jedna wielka porażka... szkoda że nikt się nie liczy z naszą wytrzymałością, juz bie mówiąc o poniesionych kosztach, tak bardzo chce wierzyć że tym razem będzie dobrze - postanowione, we wtorek robię betę
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 7 dpt blastki beta 88 . Przy blastkce powinna być już w 6 dniu przynajmniej 15 - podobno. A co do Twojego Endo w poprzednim transferze u mnie w klinice by Ci transferu nie zrobili bo uważają że prawidłowe Endo to 8-14 mm trzyliniowe. Dopuszczalne 7 i 15 w wyjątkowych sytuacjach . Ja w dzień transferu miałam 10 mm
Powodzenia i Tobie :-)Ja zrobię chyba w 7dpt, czyli czwartek, tak żeby móc powtórzyć ewentualnie w sobotę.
Ojej wszystko szło jak powinno; ( przyrost bety, widoczny pęcherzyk, aż się nie chce wierzyć, bardzo mi przykroI czar prysł....to było zbyt piękne aby mogło być prawdziwe .... niestety nie mam tyle szczęścia i pecherzyk jest pusty...to koniec ;-( dziękuję Wam za dobre słowa i doping. Życzę Wam wszystkim dużo szczęścia i powodzenia, trzymajcie się ciepło. Pozdrawiam :-*
Współczuję bardzo.I czar prysł....to było zbyt piękne aby mogło być prawdziwe .... niestety nie mam tyle szczęścia i pecherzyk jest pusty...to koniec ;-( dziękuję Wam za dobre słowa i doping. Życzę Wam wszystkim dużo szczęścia i powodzenia, trzymajcie się ciepło. Pozdrawiam :-*
Brak mi słów...[emoji26] tak straszenie mi przykro.I czar prysł....to było zbyt piękne aby mogło być prawdziwe .... niestety nie mam tyle szczęścia i pecherzyk jest pusty...to koniec ;-( dziękuję Wam za dobre słowa i doping. Życzę Wam wszystkim dużo szczęścia i powodzenia, trzymajcie się ciepło. Pozdrawiam :-*