właśnie uśmiech mi z twarzy nie schodzi, jestem mega pzrezszcześliwa, nigdy nie miałam takiego odczucia do tej pory.Ta chwila otwierania wyników bety online najwspanialszy moment w życiu jak do tej pory. Jeszcze nikomu nie mówiliśmy, czekamy na trzecia weryfikacje.Dla mnie to wspaniałe wieści! Ja bym się już cieszyła jak głupia
reklama
M@gda
Moderatorka
Ty sie nie martw, niestety ilosc najczesciej nie idzie w parze z jakoscia, wiec 6 to dobrze rokujacy wynik.60 ... Chryste Panie, ja miałam 6 ... jak widze w postach takie cyfry to lekko mnie podlamuje :/
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
A nie mozesz poleciec i ty? Zrobcie sobie wakacje jesli mozecie. Nawet 3 dniowe. Bete i w polsce zrobisz.Musze to z siebie wyrzucić.W poniedzialek beta, samopoczucie nadchodzacego okesu.Na dodatek zmarla babcia mojego męża i on zastanawia sie nad wyjazdem jutro na jej pogrzeb.Ze wzgledu na to ze mieszkamy w Paryzu nie wroci z dnia na dzien a ja tak bardzo boje sie zostac z tym sama.Nie chce go zatrzymywac bo wyszlabym na hipokrytke mowie mu "jedz jesli potrzebujesz tam byc"a serce krzyczy"nie zostawiaj mnie samej".Dawno nie czulam sie taka bezradna..
M@gda
Moderatorka
Gratulacje!!!cześć dziewczyny, druga weryfikacja, beta 48,8. 3 dni temu beta była 2,5. Juz się ciesze, ale czekam do trzeciej weryfikacji
M@gda
Moderatorka
A jednak zycie jest pokretne i byc moze paradoksalnie pomoglodziękuje, nie moge uwierzyc, tak bardzo sie cziesze, boje sie speszyc. Po tym zaplaneiu pęchera i antybiotykach myslalam ze sie nie uda.
M@gda
Moderatorka
Fantastyczne wiesci!!! Oby to przynioslo wam.szczescie!!!Kochane pochwale sie bo tak sie ciesze ze antybiotyki poprawily jakosc ilosc i ruch plemnikowhuraa
I tak mamy morfologie 18%
Prawidlowy akrosom w 54% plemnikow
Pojawilo sie troche plemnikow o ruchu postepowym wolnym hehe wolne plywaki
A to dopiero 2 tygodnie po antybiotyku licze na dalsza poprawe do czasu punkcji
Poprawa jest moze nie wielka w porownaniu do nasienia w ktorym nie ma problemu ale dla nas jest duza
A mowia ze z nasieniem niewiele da sie zrobic
Odliczam dni do wtorku i uruchamiam machine czas start stymulacji
Cudzie trwaj
M@gda
Moderatorka
Z informowaniem proponuje.poczekac chociaz do serduszkawłaśnie uśmiech mi z twarzy nie schodzi, jestem mega pzrezszcześliwa, nigdy nie miałam takiego odczucia do tej pory.Ta chwila otwierania wyników bety online najwspanialszy moment w życiu jak do tej pory. Jeszcze nikomu nie mówiliśmy, czekamy na trzecia weryfikacje.
Ewunka
Fanka BB :)
7dpt beta 88
9dpt beta 200
16dpt beta 3240
19dpt Beta dzis 14.302
Dziś znów ja widziałam
9dpt beta 200
16dpt beta 3240
19dpt Beta dzis 14.302
Dziś znów ja widziałam
M@gda
Moderatorka
Niesamowicie ciesze sie razem.z toba!!!7dpt beta 88
9dpt beta 200
16dpt beta 3240
19dpt Beta dzis 14.302
Dziś znów ja widziałam
reklama
dziękuje Magdo, zgadzam się, wszystko co się dzieje ma swój sens, widocznie tak miało być. Jeszcze wczoraj byłam mega negatywnie nastawiona na porażkę.A jednak zycie jest pokretne i byc moze paradoksalnie pomoglo
Podziel się: