reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej Dziewczyny, Dzisiaj jest 8dpt. 3 dniowego kropeczka. Tak mnie korci, żeby zrobić sikańca, ale wiem, że może jeszcze nic nie wyjść. Wszystkie dolegliwości ustąpiły i mam takiego powera, że mogłabym góry przenosić. Dzisiaj tak mnie nosiło, że weszłam chyba do 20 sklepów, między innymi z ubrankami dziecięcymi i kupiłam takie słodkie body z długim rękawkiem- wiem, że nie powinnam, ale chciałam troszkę pozaklinać rzeczywistość. Myślicie, że jutro rano test sikany mógłby już coś pokazać(kupiłam ten najbardziej czuły z rossmana)??? Jestem pełna optymizmu po tylu fantastycznych wiadomościach na forum.

Ja zrobiłam w 7dpt i cień cienia był [emoji6] ale wiadomo z siekańcami rożnie. A test taki różowy/fioletowy z rosmana miałam

Oo matyldo nie gadaj tak sie tyje po tym :szok:
Ja tez zaraz zaczne wiec troche nas bedzie w czerwcu :)

Ja podczas stymulacji nic nie przytyłam a nawet schudłam bo w hiperce jeść nie mogłam, podczas transferowania i brania leków tez nic a teraz po odstawieniu juz 4 kg do przodu [emoji15] i ja sie pytam o co kaman... ale potem czekoladka na poprawę humoru [emoji23][emoji12] Trzeba sie wziąć za siebie !!!!!![emoji1377]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
U mnie dobrze [emoji6] tego 29 to musiał być skąpy okres, teraz za tydzień mam zacząć dupka na wywolanie( żeby nie czekać w nieskończoność ) i jak wszystko bedzie dobrze to @ i przygotowanie do transferu [emoji2] ale sie cieszę ,ze cos ruszyło!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super kochana w koncu sie doczekalas :)

Ja zrobiłam w 7dpt i cień cienia był [emoji6] ale wiadomo z siekańcami rożnie. A test taki różowy/fioletowy z rosmana miałam

Ja podczas stymulacji nic nie przytyłam a nawet schudłam bo w hiperce jeść nie mogłam, podczas transferowania i brania leków tez nic a teraz po odstawieniu juz 4 kg do przodu [emoji15] i ja sie pytam o co kaman... ale potem czekoladka na poprawę humoru [emoji23][emoji12] Trzeba sie wziąć za siebie !!!!!![emoji1377]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Przy pierwszej stymulacji i procedurze ktora byla rok temu spadlo mi w 2 miesiace 8 kg ze stresu zwiazanego z podejsciem :)
Juz chcialam onkologicznie sie przebadac bo taki spadek wagi to nic dobrego - zboczenie zawodow :) od 8 lat pracuje na oddzialach onkologicznych. Ale olalam i bo stwierdzilam ze to na pewno stres i tak bylo :) niestety przez ten rok prawie 8 wrocilo

Też mam zamiar poczytac[emoji4] w niedziele wybieram sie na zakup jakiś książeczki. Zastanawiam sie nad "za zamknietymi drzwiami" choc bardzo bym chciała przeczytac " nostalgia aniola" nie do kupienia [emoji20]
Ale mi teraz dałaś do myślenia :D:D:D Nostalgia Anioła - szuuukam :D:D:D
Film bardzo mi się spodobał (jeżeli tak można to opisać)

Dziewczyny jestem po wizycie!!! Nie uwierzycie slyszalam dwa serduszka!!! Widzialam moje dwie fasolki!!! [emoji173][emoji173][emoji7][emoji7]
Z wrazenia zapomniałam wziasc zdjecia...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo się cieszę :):)

Dziewczyny, którym po pierwszej stymulacji nie zostały żadne zarodki - jak szybko klinika pozwoliła wam podchodzić do nowej stymulacji? Ja usłyszałam w mojej klinice ze 3 cykle każą czekać!!
Toż to wieczność! Jak było u was?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się zaraz poryczę...nie mogę sobie poradzić z tymi tygodniami ciąży normami bthcg.... 03.04.2017 miałam okres, 19.04.2017 punkcję, 24.04.2017 transfer. Nie wiem już w którym tygodniu ciąży jestem [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

reklama
Ja się zaraz poryczę...nie mogę sobie poradzić z tymi tygodniami ciąży normami bthcg.... 03.04.2017 miałam okres, 19.04.2017 punkcję, 24.04.2017 transfer. Nie wiem już w którym tygodniu ciąży jestem [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

19.04 (dzień punkcji) minus 2 tygodnie. To jest twój początek cyklu od którego liczysz.
Czyli 5.04. tak jakby jest twoim pierwszym dniem ostatniej @.
Czyli dzisiaj dokładnie 5t0d.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry