Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny, Dzisiaj jest 8dpt. 3 dniowego kropeczka. Tak mnie korci, żeby zrobić sikańca, ale wiem, że może jeszcze nic nie wyjść. Wszystkie dolegliwości ustąpiły i mam takiego powera, że mogłabym góry przenosić. Dzisiaj tak mnie nosiło, że weszłam chyba do 20 sklepów, między innymi z ubrankami dziecięcymi i kupiłam takie słodkie body z długim rękawkiem- wiem, że nie powinnam, ale chciałam troszkę pozaklinać rzeczywistość. Myślicie, że jutro rano test sikany mógłby już coś pokazać(kupiłam ten najbardziej czuły z rossmana)??? Jestem pełna optymizmu po tylu fantastycznych wiadomościach na forum.
Ja zrobiłam w 7dpt i cień cienia był [emoji6] ale wiadomo z siekańcami rożnie. A test taki różowy/fioletowy z rosmana miałam
Oo matyldo nie gadaj tak sie tyje po tym
Ja tez zaraz zaczne wiec troche nas bedzie w czerwcu
Ja podczas stymulacji nic nie przytyłam a nawet schudłam bo w hiperce jeść nie mogłam, podczas transferowania i brania leków tez nic a teraz po odstawieniu juz 4 kg do przodu [emoji15] i ja sie pytam o co kaman... ale potem czekoladka na poprawę humoru [emoji23][emoji12] Trzeba sie wziąć za siebie !!!!!![emoji1377]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"