reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej Dziewczyny, Dzisiaj jest 8dpt. 3 dniowego kropeczka. Tak mnie korci, żeby zrobić sikańca, ale wiem, że może jeszcze nic nie wyjść. Wszystkie dolegliwości ustąpiły i mam takiego powera, że mogłabym góry przenosić. Dzisiaj tak mnie nosiło, że weszłam chyba do 20 sklepów, między innymi z ubrankami dziecięcymi i kupiłam takie słodkie body z długim rękawkiem- wiem, że nie powinnam, ale chciałam troszkę pozaklinać rzeczywistość. Myślicie, że jutro rano test sikany mógłby już coś pokazać(kupiłam ten najbardziej czuły z rossmana)??? Jestem pełna optymizmu po tylu fantastycznych wiadomościach na forum.

Ja zrobiłam w 7dpt i cień cienia był [emoji6] ale wiadomo z siekańcami rożnie. A test taki różowy/fioletowy z rosmana miałam

Oo matyldo nie gadaj tak sie tyje po tym :szok:
Ja tez zaraz zaczne wiec troche nas bedzie w czerwcu :)

Ja podczas stymulacji nic nie przytyłam a nawet schudłam bo w hiperce jeść nie mogłam, podczas transferowania i brania leków tez nic a teraz po odstawieniu juz 4 kg do przodu [emoji15] i ja sie pytam o co kaman... ale potem czekoladka na poprawę humoru [emoji23][emoji12] Trzeba sie wziąć za siebie !!!!!![emoji1377]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
U mnie dobrze [emoji6] tego 29 to musiał być skąpy okres, teraz za tydzień mam zacząć dupka na wywolanie( żeby nie czekać w nieskończoność ) i jak wszystko bedzie dobrze to @ i przygotowanie do transferu [emoji2] ale sie cieszę ,ze cos ruszyło!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super kochana w koncu sie doczekalas :)

Ja zrobiłam w 7dpt i cień cienia był [emoji6] ale wiadomo z siekańcami rożnie. A test taki różowy/fioletowy z rosmana miałam

Ja podczas stymulacji nic nie przytyłam a nawet schudłam bo w hiperce jeść nie mogłam, podczas transferowania i brania leków tez nic a teraz po odstawieniu juz 4 kg do przodu [emoji15] i ja sie pytam o co kaman... ale potem czekoladka na poprawę humoru [emoji23][emoji12] Trzeba sie wziąć za siebie !!!!!![emoji1377]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Przy pierwszej stymulacji i procedurze ktora byla rok temu spadlo mi w 2 miesiace 8 kg ze stresu zwiazanego z podejsciem :)
Juz chcialam onkologicznie sie przebadac bo taki spadek wagi to nic dobrego - zboczenie zawodow :) od 8 lat pracuje na oddzialach onkologicznych. Ale olalam i bo stwierdzilam ze to na pewno stres i tak bylo :) niestety przez ten rok prawie 8 wrocilo

Też mam zamiar poczytac[emoji4] w niedziele wybieram sie na zakup jakiś książeczki. Zastanawiam sie nad "za zamknietymi drzwiami" choc bardzo bym chciała przeczytac " nostalgia aniola" nie do kupienia [emoji20]
Ale mi teraz dałaś do myślenia :D:D:D Nostalgia Anioła - szuuukam :D:D:D
Film bardzo mi się spodobał (jeżeli tak można to opisać)

Dziewczyny jestem po wizycie!!! Nie uwierzycie slyszalam dwa serduszka!!! Widzialam moje dwie fasolki!!! [emoji173][emoji173][emoji7][emoji7]
Z wrazenia zapomniałam wziasc zdjecia...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo się cieszę :):)

Dziewczyny, którym po pierwszej stymulacji nie zostały żadne zarodki - jak szybko klinika pozwoliła wam podchodzić do nowej stymulacji? Ja usłyszałam w mojej klinice ze 3 cykle każą czekać!!
Toż to wieczność! Jak było u was?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się zaraz poryczę...nie mogę sobie poradzić z tymi tygodniami ciąży normami bthcg.... 03.04.2017 miałam okres, 19.04.2017 punkcję, 24.04.2017 transfer. Nie wiem już w którym tygodniu ciąży jestem [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

reklama
Ja się zaraz poryczę...nie mogę sobie poradzić z tymi tygodniami ciąży normami bthcg.... 03.04.2017 miałam okres, 19.04.2017 punkcję, 24.04.2017 transfer. Nie wiem już w którym tygodniu ciąży jestem [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

19.04 (dzień punkcji) minus 2 tygodnie. To jest twój początek cyklu od którego liczysz.
Czyli 5.04. tak jakby jest twoim pierwszym dniem ostatniej @.
Czyli dzisiaj dokładnie 5t0d.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry