reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bardzo się cieszę :):)

Dziewczyny, którym po pierwszej stymulacji nie zostały żadne zarodki - jak szybko klinika pozwoliła wam podchodzić do nowej stymulacji? Ja usłyszałam w mojej klinice ze 3 cykle każą czekać!!
Toż to wieczność! Jak było u was?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie tak 3 miesiace przerwy. Chociaz sa kliniki ktore pozwalaja podejsc po miesiacu sa na to tez badania ze nie trzeba juz koniecznie czekac 3 miesiecy. Ale powiem szczerze ze chyba lepiej jak organizm odpocznie.
A po co ty myslisz teraz o kolejnej stymulacji kochana ty teraz o swoich zarodeczkach mysl pozytywnie

reklama
Dokladnie tak 3 miesiace przerwy. Chociaz sa kliniki ktore pozwalaja podejsc po miesiacu sa na to tez badania ze nie trzeba juz koniecznie czekac 3 miesiecy. Ale powiem szczerze ze chyba lepiej jak organizm odpocznie.
A po co ty myslisz teraz o kolejnej stymulacji kochana ty teraz o swoich zarodeczkach mysl pozytywnie

Myśle myśle, ale chciałabym mieć już plan B w głowie żeby wiedzieć o co pytać lekarza..
w dniu 1 mam tylko 2 zarodki.. czuje ze jest mała szansa ze zostaną ze mna do dnia 5..

Ale mi teraz dałaś do myślenia :D:D:D Nostalgia Anioła - szuuukam :D:D:D
Film bardzo mi się spodobał (jeżeli tak można to opisać)
Wlasnie widzialam film i ktos mi powiedzial ze czytal ksiazke ze warto ja przeczytac bo wiele rzeczy nie ukazal film. Do kupienia znalazlam tylko używane na allegro ale nie zamawialam bo w uk przebywam.

19.04 (dzień punkcji) minus 2 tygodnie. To jest twój początek cyklu od którego liczysz.
Czyli 5.04. tak jakby jest twoim pierwszym dniem ostatniej @.
Czyli dzisiaj dokładnie 5t0d.

Ale jak patrzę na rozpiskę z normami bthcg to mam patrzeć na 6tc? Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Jak patrzę że szósty to normy mam za niskie, ale lekarka widziała te wyniki i niby dobre [emoji45]

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Ale mi teraz dałaś do myślenia :D:D:D Nostalgia Anioła - szuuukam :D:D:D
Film bardzo mi się spodobał (jeżeli tak można to opisać)
Wlasnie widzialam film i ktos mi powiedzial ze czytal ksiazke ze warto ja przeczytac bo wiele rzeczy nie ukazal film. Do kupienia znalazlam tylko używane na allegro ale nie zamawialam bo w uk przebywam.

reklama
A widzisz i dlatego możesz mieć problem..., chyba, że ktoś CI kupi w PL i wyśle po prostu paczką do UK :)

Do góry