Pij minimum 3 l wody i duuuzo białka we wszelkiej postaci. I stosowałam dietę wątrobową, bo ona bardzo obrywa przy hiperce. Ja tak robiłam i pomoglo. I mierz się w obwodzie, jeśli zacznie dużo przybywać jedź do lekarza.Nie dziękuję jeszcze ale dziś powtórzyłam test z moczu i wyszła mocniejsza kreska niż wczoraj . Taka już bez wątpliości no ale jeszcze poczekam z radością .
Jutro mam wizytę bo objawy, które opisałam lekarzowi wskazują na hiperstymulację . Mam nadzieję, że nie będę musiała być hospitalizowana . Póki co piję dużo wody i po pracy odpoczywam. Dziewczyny, które miały hiperkę - coś jeszcze można zrobić domowymi sposobami?
reklama
Ja już od dwóch lat nie rozstaje się z medalikiem ze św. Ritą [emoji5]Módl się do Św. Rity , ona mi pomogła [emoji173]️
Drugi. Pierwszy się nawet nie zagniezdzil niestety. Miałam dwie stymulacje i dwa transfery. Jeden Mrozak bo miałam hiperke. I pewnie nadal nic nie będzie
Mi do transferu zlecialo okropnie szybko dopiero po nim sie ciagnie w nieskonczonosc kazdy dzien,ale wieksza polowa za mna i test.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Też się cieszę, że u mnie chociaż coś ruszyło do przodu
To, że mnie nie było nie znaczyło, że nie kibicowałam i nie zaglądałam tutaj. Śledzę Twoje poczynania i trzymam kciuki za pozytywną betę. Wystarczy już tych przeżyć.
A co do zarodków, mnie z góry mówią, że mogę przyjąć tylko jeden. Nawet nie mam możliwości zadecydować.
Vinszka
Fanka BB :)
Ja też 24/25 mają zaczynam stymulacje więc będziemy miały wszystko w podobnym terminie. Musi nam się udać ...
A teraz coś przyjmujesz? Bo ja mam: 5mg kw. foliowego, gonnapeptyl, clexane, pabi-dexamethason i magnez z wit. B6.
Vinszka
Oska! Ależ się stęskniłam!Ja już od dwóch lat nie rozstaje się z medalikiem ze św. Ritą [emoji5]
Ja po tylu porażkach unikam kościoła jak ognia, nie potrafię się już modlić.
adunnnia90
Dziewczyny jestem po wizycie!!! Nie uwierzycie slyszalam dwa serduszka!!! Widzialam moje dwie fasolki!!! [emoji173][emoji173][emoji7][emoji7]
Z wrazenia zapomniałam wziasc zdjecia...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adansonia
Ja sie modle do Sw Ignacego i Dominika oni sa od potomstwa nacieram sie tymi wszystkimi wodami swieconymi a i nosze pasek sw dominikaJa już od dwóch lat nie rozstaje się z medalikiem ze św. Ritą [emoji5]
adansonia
Mysle ze warto zaufac Panu Bogu nie wiadomo jaki plan ma wobec nas... Nie warto sie na niego gniewacOska! Ależ się stęskniłam!
Ja po tylu porażkach unikam kościoła jak ognia, nie potrafię się już modlić.
Emilianka6966
To jest takie miłe, jak pojawia się kolejna nadzieja, oby wszystko poszło jak należy ,tego życzę Ci z całego sercaU mnie dobrze [emoji6] tego 29 to musiał być skąpy okres, teraz za tydzień mam zacząć dupka na wywolanie( żeby nie czekać w nieskończoność ) i jak wszystko bedzie dobrze to @ i przygotowanie do transferu [emoji2] ale sie cieszę ,ze cos ruszyło!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
[emoji7] [emoji7] [emoji7] wspaniałe wieści [emoji7] [emoji7] [emoji7]Dziewczyny jestem po wizycie!!! Nie uwierzycie slyszalam dwa serduszka!!! Widzialam moje dwie fasolki!!! [emoji173][emoji173][emoji7][emoji7]
Podziel się: