reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bardzo dziekujestrasznie się boję...Ale to taki kamień milowy...jak wszystko dobrze to będę od dziś duuuzo spokojniejsza...powodzenia dla wszystkich!Madziu tobie udanej wizyty życzę!
Aniu, ja też już trzęsę portami przed tym badaniem :D:D chociaż czeka mnie za ok 3-4 tygodnie.
Bardzo ci kibicuję, żeby było dobrze :) Będzie. Może już płeć maluszka poznasz :D:D

reklama
Anetka Ciebie kojarzę chyba czy się mylę? Gdzieś w styczniu tu chwile byłam. Wcześniej w październiku....

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Jest szansa ze w październiku mogłam pytać o procedurę [emoji6] ale głowy pod topór nie podłoże. Akurat wtedy szykowałam się do pierwszego pick up'u

[emoji127] 28.10.2017

CO u Ciebie? Przygotowujesz się już do punkcji?
Rzadko ostatnio do nas zaglądasz i nic, ale to nic nie wiemy :)

Zaglądam na wątek codziennie i za wszystkie trzymam kciuki, cieszę się razem z tymi, którym się udaje i smucę jeśli coś idzie nie tak.... Do kalendarza zacznę się niedługo wpisywać (jak będę miała dostęp do komputera, bo teraz to na telefonie Was czytam). 24/25 maja powinnam zacząć branie leków wiec punkcja na początku czerwca. Wszystkie wyniki badań już mamy i są bardzo dobre i lekarz jest bardzo dobrej myśli

Zaglądam na wątek codziennie i za wszystkie trzymam kciuki, cieszę się razem z tymi, którym się udaje i smucę jeśli coś idzie nie tak.... Do kalendarza zacznę się niedługo wpisywać (jak będę miała dostęp do komputera, bo teraz to na telefonie Was czytam). 24/25 maja powinnam zacząć branie leków wiec punkcja na początku czerwca. Wszystkie wyniki badań już mamy i są bardzo dobre i lekarz jest bardzo dobrej myśli
To super, że wszystko idzie dobrze.

Wiesz, jakbyś miała pytania, albo coś :D:D Daj znać, może ktoś z nas będzie umiał pomóc :D:D

Dziewczęta po transferach życzę Wam przede wszystkim spokoju i żeby kropli ładnie sie przytuliły.

Pozostałym dziewczynom miłego dnia pełnego optymizmu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
dziękuje. Dzisiaj własnie 4 dzień po transferze. Czekam na wyniki badan estradiol i progesteron no. i bete zrobilam.

Dziewczyny, mamy dwa zarodki!!! :)
1 komórka jajowa była niedojrzała, 2 dojrzałe i obie się ładnie zaplodnily!! :)
Z jednej strony super, z drugiej 33% szans już odpadło.. teraz już musza obie przetrwać do niedzieli!!

reklama
Dziewczyny, mamy dwa zarodki!!! :)
1 komórka jajowa była niedojrzała, 2 dojrzałe i obie się ładnie zaplodnily!! :)
Z jednej strony super, z drugiej 33% szans już odpadło.. teraz już musza obie przetrwać do niedzieli!!

A nie podaliby ci 3 dniowych?

Do góry