reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam siostrę bliźniaczkę, dziękuję panu bogu co dzień za nią, bardzo się wspieramy i nie wiem co byśmy bez siebie zrobiły :)
Zdaje sobie sprawę z ryzyka:( ale jeżeli się uda czuje ze moje dzieci mi kiedyś za to podziekują:)
Trymam kciuki ze wszystko pójdzie po Twojej myśli :biggrin2:

Cudnie mieć siostrę i jeszcze bliźniaczkę [emoji16]Ja mam trzech braci [emoji12]No właśnie to ryzyko dla dzieciaczków mnie przeraża najbardziej . Czyli będziemy w podobnym czasie testowały [emoji846]Ja tez trzymam kciuki za Ciebie i czekam na wieści [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wizyta zamna:) leki rozpisane od 13 maja 150 menopuru i 300 gonalu dziennie do tego encorton 10 rano.

Brała któraś z was encorton ma co to jest?pamietam ze w dzieciństwie brałam to na astmę. Tylyscie po tym bardzo?

Ja mam brać od jutra (dzisiaj miałam punkcję) aż do pozytywnej bety. Ale ja będę brała chwile dłużej na wszelki wypadek gdyby mój organizm chciał jeszcze walczyć z zarodkiem.

Ja mam brać od jutra (dzisiaj miałam punkcję) aż do pozytywnej bety. Ale ja będę brała chwile dłużej na wszelki wypadek gdyby mój organizm chciał jeszcze walczyć z zarodkiem.

Ja jestem w ciąży i nadal biorę ale w zmniejszonej dawce

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Dziewczynki podrzućcie jakiś tytuł dobrej książki na czytanie po transferze??? Mam zamiar od punkcji być na l4 i odpoooczyyywaaaać więc dużo czasu na czytanie :D
Też mam zamiar poczytac[emoji4] w niedziele wybieram sie na zakup jakiś książeczki. Zastanawiam sie nad "za zamknietymi drzwiami" choc bardzo bym chciała przeczytac " nostalgia aniola" nie do kupienia [emoji20]

Mam pytanko do dziewczyn które spodziewają się bliźniaków. Przy poprzednich transferach dwa razy brałam po dwa zarodki ale jakoś od początku nie wierzyłam ze się uda . Teraz jest zupełnie inaczej ,inne leki inne zarodki zupełnie inne przygotowanie i zaczynam się bać że może się udać a do piątku muszę podjąć decyzje czy jeden czy dwa zarodki . Wiem że przy dwóch moje szanse się zwiększają ale ciekawa jestem czy wasi lekarze mówili wam o plusach i minusach ciąży mnogiej i czy wy sie tak samo zastanawialiście wiedząc o ryzyku przy bliźniakach jak Ja ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie lekarz nalegał na jeden i ten jeden został że mną.

Hej dziewczyny y dawno mnie tu nie było a widzę ze wszystkie nowe. Pewnie "starym" uczestniczkom forum wkoncu się udało mam nadzieje. Ja teraz jestem 4dpt 3dniowego mrozaczka. I tak sobie pomyślałam że wejdę na forum jak dawniej ;) bo tak zaczęłam czytać w necie bo ja nie mam żadnych objawów jak inne dziewczyny tylko lekkie bardzo lekkie bóle podbrzusza. Ale to może przez to ze parę miesiący minęło od punkcji wiec Juz nie mam dolegliwości po stymulacji. Betę mam 19-go

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej, trzymam kciuki za betę [emoji6]

[emoji127] 28.10.2017

ja jestem w 9tc i nadal biorę. I nie wiem jak po tym konkretnym leku się czułam bo z innymi go zaczęłam przyjmować.
Ja w 16 tc i wciąż biorę steryd.
Niestety sterydy zatrzymują trochę wody w organizmie o mogą wpływać na apetyt wiec jeśli nie umiemy nad sobą panować to dupka urośnie [emoji38] ale czego się nie robi dla dzieci

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Do góry