reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A czytałaś kolejne części? Mam w domu, ale jeszcze nie zdążyłam ruszyć. Jeśli lubisz ten typ to polecam Biała wilczyca i Wszystkie marzenia świata Theresa Revay

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Tak czytalam kolejne czesci tez fajne ale to juz nie to [emoji6] oo tych nie czytałam napewno przeczytam bo jutro mam zamiar wziasc l4 to bede miala duzo czasu teraz.[emoji4]
Ja tez moge polecic jesli nie czytalas sage Tanya Valko :
Arabska żona,
Arabska córka
Arabska krew
Arabska księżniczka
Arabska krucjata
I jeszcze Wedrowke przez słońce- Corban Addison

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej, ja dzis tzreci dzien po transferze swiezych embrionow 4 dniowych. Jutro ide na pierwsza weryfikacje i jednak skusze sie na Bete. Jak wytrzymac do 13.05 to nie wiem, ta druga weryfikacja juz bedzie wiarygodna. Na razie jestem na relanium od soboty i caly czas spie, to mnie torche uspokaja bo dzien szybciej mija.
Wow trzeci dzień i juz jutro beta? Ja dopiero 19-go mam. Wcześniej może wykonam jednego sikanca ale to jeszcze zibacze bo to pierwsze rozczarowanie boli. Trzeba się czymś zająć to najdłuższe nasze 2tyg pozdrawiam jestem z Wami

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja dzis tzreci dzien po transferze swiezych embrionow 4 dniowych. Jutro ide na pierwsza weryfikacje i jednak skusze sie na Bete. Jak wytrzymac do 13.05 to nie wiem, ta druga weryfikacja juz bedzie wiarygodna. Na razie jestem na relanium od soboty i caly czas spie, to mnie torche uspokaja bo dzien szybciej mija.
A no i powodzenia tam przy becie [emoji110][emoji110][emoji110]

Dziękuję za [emoji110] , a u Ciebie jednak skończyło się na szpitalu[emoji17] . Jak się czujesz? Życzę szybkiego powrotu do domku z poukladanym cyklem, by móc działać dalej[emoji110] [emoji110] [emoji110]
Dziękuję za [emoji110] , a u Ciebie jednak skończyło się na szpitalu[emoji17] . Jak się czujesz? Życzę szybkiego powrotu do domku z poukladanym cyklem, by móc działać dalej[emoji110] [emoji110] [emoji110]
Beta pomalu caly czas rosnie wiec trafilam do szpitala. Jutro powtorka badan . Wiec dalej zawieszenie

W dniu transferu będą 4 dniowe, twoje? Dwa czy jeden?
Zdecydowałam odmrozic paczuszke z dwoma, jeżeli tylko jeden się obudzi nie pozwoliłam odmrazac następnych tylko przyjmne jedną kropeczke:)

Ja mam zamrożone blastki 5 dniowe pojedynczo trzy i choć mój lekarz chce dać jedna ja się skłaniam ku dwójce . Zobaczymy co mi powie w piątek boje się ze się nie zgodzi choć to niby moja decyzja [emoji68]‍[emoji66]‍[emoji66]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny y dawno mnie tu nie było a widzę ze wszystkie nowe. Pewnie "starym" uczestniczkom forum wkoncu się udało mam nadzieje. Ja teraz jestem 4dpt 3dniowego mrozaczka. I tak sobie pomyślałam że wejdę na forum jak dawniej ;) bo tak zaczęłam czytać w necie bo ja nie mam żadnych objawów jak inne dziewczyny tylko lekkie bardzo lekkie bóle podbrzusza. Ale to może przez to ze parę miesiący minęło od punkcji wiec Juz nie mam dolegliwości po stymulacji. Betę mam 19-go

Witaj ponownie :)

Brak objawów nie jest objawem ani za ani przeciw. Nie da się tego od tak "wywróżyć", a szkoda :)

reklama
Witaj ponownie :)

Brak objawów nie jest objawem ani za ani przeciw. Nie da się tego od tak "wywróżyć", a szkoda :)
No właśnie a szkoda przynajmniej byśmy wiedziały od razu na czym stoimy. Ja wiem ze objawy nie muszą być tak szybko ze te które je mają to prawdopodobnie odpowiedz organizmu na hormony ale wiadomo co się usłyszy to człowiek rozkminia. Pozdrawiam

Do góry