reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bulka- &&&&&&&& za 2 krechy- te to pewnie grube będą już!!!!!:-)
Wiesz ja myślę, że ten końcowy etap, czyli transfer, to już loteria.......i choćby nie wiem jacy fachowcy byli to i tak na tym etapie nie zrobią nic. Mi gin jedynie jeszcze powiedział, że u nas ja jestem książkowa to mam większe szanse i udało się za 1 razem, ale mam koleżankę, gdzie ona też książkowa i dopiero 3 INV się udało, no jedno to w ogóle do transferu nie doszło, ale jedno miała 2 podane i też klapa, ale twierdzi, że pewnie dlatego, że się panicznie wmawiała, że 2, że ona chciała tylko 1.......takjak mówię dla mnie to loteria...

reklama
Bulka-Ja nie miałam wogole plamienia ale tez mnie krzyż strasznie bolal i do tej pory często boli a tak tez jak na okres sie czułam choc miałam jeszcze klucia w macicy i to mnie troche zastanawialo. Bulka rób test:)

hej dziewczyny bylam u ginkegolog w klinice :)

oddalam krew , czekam na wynik czy mam dalej brac ten kortyzon, chcial woogle zeby miala trenafer za pare dni:) ale odmowila ze wzgledu na remont :) no i jezszcze mam brac tabletki anyt przez 2-3 miechy zalezy ile nam zejdzie z remontem :)

Nie kobietki nie zrobię bo jestem sama w domu i mam jeszcze wiele rzeczy do zrobienie:)A jak zrobię i bedzie jedan kreska to się zaleje łzami i po co mi to:(cały week rozwalony a tak jak nie dostanę jutro @ to zrobię test niedzielę>Dziękuję wam bardzo dziewczyny za to że myślicie o mnie, ja tez o was wszystkich myśłe tylko nie jestem w stanie was spamietac:)Boję sie strasznie tego rozczarowania kolejnego.Trzyma mnie tylko przy życiu to ze wiosna idzie i że zaczynamy budowę domu to moze bede miała głowe zaprzątnietą innymi sprawami, obecnie nie pracuje co jest jeszcze gorsze bo trzeba wymyslac zajecia zeby nie myslec zbyt wiele:)Sylha kiedys lekarz mi powiedział ze jak z plemniczkami jest problem to kobiety częsciej zachodzą po in vitro:)dlatego ja sie boje ze u nas niby wszystko dobrze a przyczyny niepowoedzeń brak. U nas niepłodnosc idiopatyczna najgorsza bo cholera wie co jest, mam czasmai takie mysłi ze to moja glowa szwankuje i psyche mam zrabaną od tego ciągłego starania się:(Ale kto to wie:)

Witam wszystkie dziewczynki, dawno mnie nie było. Podczytywałam was ale się nie udzielałam, bo odpoczywałam. Mam pytanie do dziewczyn z krótkim prot. Jak on wygląda w zarysie, ja miałam poprzednio długi. Będę brała cetrotide inj 0.25mg, menopur, ovitrelle. Zmienili mi na krótki bo boją się że zareaguję jak ostatnio( miałam ostrą hiperke). Wiem że zaczynam w pierwszy dzień okresu od cetrotide, potem bedzie menopur i na końcu ten ovitrelle. Za tydzien mam spotkanie z pielęgniarką, ale chciał bym przeczytać coś od was. Z góry dziękuję:)

reklama
Hej Magda M ;-)- ja miałam krótki z antagonistą i miałam tak: w 21dc uSG kontrolne, od 3dc Puregon 150ju w sumie 8 zastrzyków od 8dc doszedł mi orgalutran-antagonista przez 3 dni i wieczorem - pod godzinę podaną przez ginia ovitrelle na pęknięcie pęcherzyków dzień ciszy i w 12dc punkcja, w między czasie 2 kontrolne USG, miałam lekką hiperkę, ale zrobili mi trasnfer 5dniowych zarodków. Dobrze, że zajrzałam w dokumenty- stymulowałam się 8 dni, a nie jak przedtem napisałam 9. POWODZENIA!!!!
Cykle zazwyczaj 29dniowe

Do góry