To fakt [emoji3] chyba te winko to mi sie chce bo gdzies w swiadomosci mam ze moge dluuuuugo nie posmakowac jak ivf uda się. Mąż sie smieje ze znalazlam sobie pretekst na winko "jakies endometrium" hehePodobno, a na pewno poprawia humor
reklama
M@gda
Moderatorka
Powiedz mu lepiej, ze to endometrium ma decydujący wpływ na powowdzenie transferu, więc niech lepiej dba o to endometrium i cię poi dobrym winemTo fakt [emoji3] chyba te winko to mi sie chce bo gdzies w swiadomosci mam ze moge dluuuuugo nie posmakowac jak ivf uda się. Mąż sie smieje ze znalazlam sobie pretekst na winko "jakies endometrium" hehe
Ropuszka666
Fanka BB :)
Bo boje sie o te endometrium czy nie bedzie za niskie. No nic do przyszlego tyg musze poczekac i zobaczymy co to wyjdzie. Podjadam migdaly dzis moze lampke wina[emoji6] podobno poprawia endo zobaczymy[emoji4]
Ja biorę Progynowe 21 3x1+Encorton+Acard 75 i dziś jestem w 7 dniu cyklu sztucznego . Crio będę miała ok 19 i mam napewno od czasu do czasu takie klocia w dole i okropne migreny w piątek to aż na pogotowie musiałam jechać ale Ja tak niestety reaguje na hormony.W piątek mam usg i zobaczymy co to wyrosło z tego mojego endo .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
dziękuje, teraz wszytsko jasne. Ja jeszcze nie bylam na sztucznym tylko zawsze po punkcji transferowalam swieze zarodki. Zostalo mi 3 mrozizaczki. Dziewczyny jak pzretrwac te 10 dni, juz wariuje. Relanium pomaga,bo od razu ide spac, i dzien szybciej mija
Oglądać tv, czytać książki, żalić się nam, NIE CZYTAĆ ŻADNYCH STATYSTYK O POWODZENIACH I POTENCJALNYCH OBJAWACH, dużo spać. Może szydełkujesz, albo lubisz jakieś inne manualne zajęcie. Tak trzeba sobie pomagać.
Dokładnie!!!!!Zajebiaszczo, Joko, super!!!!!!!
No mamusiu, teraz 2 dni luzu i stres to następnej wizyty (wiem bo tak mam )
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Emilianka6966
Dzisiaj wielki dzień, drugi criotransfer, jestem na totalnym luzie po relanium, może to pomoże... Jadę po mojego kropeczka, mąż kieruje bo ja chyba dzisiaj nie dałabym rady prowadzić auta... Trzymajcie kciukasy, może w końcu do mnie uśmiechnie się szczęście [emoji4][emoji4][emoji4]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Magda, naprawdę te dni długie Wiem ze wytrzymam ale jak mi jest ciężko tym razem. Jakieś bóle jak na okresOglądać tv, czytać książki, żalić się nam, NIE CZYTAĆ ŻADNYCH STATYSTYK O POWODZENIACH I POTENCJALNYCH OBJAWACH, dużo spać. Może szydełkujesz, albo lubisz jakieś inne manualne zajęcie. Tak trzeba sobie pomagać.
Sol
Trzymam kciukasy wszystkim czym się da.Dzisiaj wielki dzień, drugi criotransfer, jestem na totalnym luzie po relanium, może to pomoże... Jadę po mojego kropeczka, mąż kieruje bo ja chyba dzisiaj nie dałabym rady prowadzić auta... Trzymajcie kciukasy, może w końcu do mnie uśmiechnie się szczęście [emoji4][emoji4][emoji4]
Mówiłam Ci ze tym razem mam przeczucie ze Ci się uda!
Emilianka6966
Dziękuję Ci słoneczko za te ciepłe słowa, już czekam na Twój transfer i z całego serca życzę Ci ogromnego szczęściaTrzymam kciukasy wszystkim czym się da.
Mówiłam Ci ze tym razem mam przeczucie ze Ci się uda!
reklama
jasani
Witam wszystkich, ja dzisiaj idę na usg i lekarka pewnie rozpisze mi zastrzyki do stymulacji. U mnie w klinice niestety ja nie podejmuję decyzji ile zarodków mam mieć podanych. To decyzja lekarza i zawsze jest to jeden. Twierdzą, że to za duże ryzyko. Oczywiście nie mają już wpływu na to jeżeli zarodek podzieli się jeszcze już po transferze
Podziel się: