Magda jak podchodzilas na sztucznym cyklu do transferu to jakie leki przyjmowalas bo ja mam estrofem metypred i acard i czy mialas jakies objawy ze endometrium wzrasta. U mnie od wczoraj mam zimne poty w nocy malo konfortowe to i zgage mam.
reklama
M@gda
Moderatorka
Brałam esfrofem, encorton i zastrzyki fraxiparyne. Ja takie objawy miałam przy stymulacji, ale tak jak mówię, ja się naprodukowałam jajców, że hoho.Magda jak podchodzilas na sztucznym cyklu do transferu to jakie leki przyjmowalas bo ja mam estrofem metypred i acard i czy mialas jakies objawy ze endometrium wzrasta. U mnie od wczoraj mam zimne poty w nocy malo konfortowe to i zgage mam.
anetka303
Fanka BB :)
Sztuczny cykl jest możliwy tylko przy crio.pogubilam sie juz, ja bylam tez na stymulacji, dlugi protokol, ale pzred pick up chyba 36 godzin wzielam cos na pękniecie pęcherzykow, to takie oszukanie organizmu, komorki zostaną pobrane pzred peknieciem,a le zeby organizm zaczal produkowac jakis nięzbedny hormon, chyba tak to zrozumialam.
[emoji127] 28.10.2017
bertha
To ile tych jajców ci pobrali bertha?
Czekam na dr. Anestezjolog i pielęgniarka mówią ze 3. Ale zaraz się dowiem co i jak jak Janeczko przyjdzie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sol
Najważniejsze że wiesz o tym. Na pewno będziesz monitorowana częściej co da ci poczucie spokoju.Ketony w moczu nie krwi
Będzie dobrze.
Super, że u kruszynek wszystko dobrze.
Bo boje sie o te endometrium czy nie bedzie za niskie. No nic do przyszlego tyg musze poczekac i zobaczymy co to wyjdzie. Podjadam migdaly dzis moze lampke wina[emoji6] podobno poprawia endo zobaczymy[emoji4]Brałam esfrofem, encorton i zastrzyki fraxiparyne. Ja takie objawy miałam przy stymulacji, ale tak jak mówię, ja się naprodukowałam jajców, że hoho.
M@gda
Moderatorka
Zajebiaszczo, Joko, super!!!!!!!Oj moje kochane widziałam bijące [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176]
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
No mamusiu, teraz 2 dni luzu i stres to następnej wizyty (wiem bo tak mam )
M@gda
Moderatorka
Podobno, a na pewno poprawia humorBo boje sie o te endometrium czy nie bedzie za niskie. No nic do przyszlego tyg musze poczekac i zobaczymy co to wyjdzie. Podjadam migdaly dzis moze lampke wina[emoji6] podobno poprawia endo zobaczymy[emoji4]
reklama
M@gda
Moderatorka
to idż na L4 i się nie przejmuj. Ciążowe jest 100% płatneDziękuje Serduszko było widać biło ładnie równiótko w tym momencie nie mam jak dodać zdjęcia bo jestem w pracy . Za dwa tygodnie mam kolejną wizytę i planuje pójść na L4 prace mam stresującą pozatym juz od dłużeszgo czasu miałam ochotę z niej odejść od kiedy mamy nowego prezesa nie sprawia mi on ajuz tyle satysfakcji co kiedyś
Podziel się: