reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ekstra! :) Ależ mnie wyprzedziłaś :D Też uważam, że grunt żeby ładne zarodeczki wyszły i wszystko się uda :) Ile łącznie trwała twoja stymulacja?

Na pewno się pochwalę po dzisiejszej wizycie :)
:)
29.04. ostatnia @
30.04. start stymulacji w 2dc
4.05. włączenie antagonisty Orgalutran w 6dc
7.05 zakończenie pregnylem wieczorem w 9dc
9.05 punkcja w 11dc

Czyli co, 8 dni stymulacji liczac od 2dc do zakończenia w 9dc.

reklama
Czuje to w kościach kiedyś mnie wspominasz ;)
Możesz już iść na usg będzie pęcherzyk
Wizytę mam 24maja. I chyba już poczekam. My marzymy o chłopcu akurat, ale nieważne oby było zdrowe [emoji5]

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Mam pytanko do dziewczyn które spodziewają się bliźniaków. Przy poprzednich transferach dwa razy brałam po dwa zarodki ale jakoś od początku nie wierzyłam ze się uda . Teraz jest zupełnie inaczej ,inne leki inne zarodki zupełnie inne przygotowanie i zaczynam się bać że może się udać a do piątku muszę podjąć decyzje czy jeden czy dwa zarodki . Wiem że przy dwóch moje szanse się zwiększają ale ciekawa jestem czy wasi lekarze mówili wam o plusach i minusach ciąży mnogiej i czy wy sie tak samo zastanawialiście wiedząc o ryzyku przy bliźniakach jak Ja ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Przykro mi Pixie, że masz doła.... Trzymam kciuki, żeby szybko przeszedł, a przede wszystkim nie narastał.
A jak się czujesz fizycznie? Zaczęliście kolejne podejście? Czy dopiero się przygotowujecie??

No u mnie chyba jeszcze poprzednie sie nie zakończyło bo ciagle nie dostałam normalnego okresu [emoji26]w środę wizyta w klinice i zobaczymy co dr powie....

Kochana musisz się trzymać, niedługo już przytulisz swoje kropeczki.. Jeszcze trochę, dasz radę. Wierzę w Ciebie :* :*

Dziękuje [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam pytanko do dziewczyn które spodziewają się bliźniaków. Przy poprzednich transferach dwa razy brałam po dwa zarodki ale jakoś od początku nie wierzyłam ze się uda . Teraz jest zupełnie inaczej ,inne leki inne zarodki zupełnie inne przygotowanie i zaczynam się bać że może się udać a do piątku muszę podjąć decyzje czy jeden czy dwa zarodki . Wiem że przy dwóch moje szanse się zwiększają ale ciekawa jestem czy wasi lekarze mówili wam o plusach i minusach ciąży mnogiej i czy wy sie tak samo zastanawialiście wiedząc o ryzyku przy bliźniakach jak Ja ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja się bliźniąt nie spodziewam, ale się wypowiem (a co tam). Ja brałam 2 zarodki, i owszem lekrz powiedział mi o ryzyku związanym z ciążą mnogą. Ale powiedział też, że biorąc 2 mam 80% więcej szans na ciążę i ok. 15% szans na bliźniaki. Nie wiem, możde niektóre dziewczyny mają wyższe/niższe szanse, może ma na to wpływ jakość zarodków - nie wiem. Ale to jest to co od lekarza usłyszałam.

Do góry