reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny....czy wszystkie mialyscie dolegliwości w czasie przed pierwszą wizytą serduszkowa? Trochę się martwię, bo dwopiero w sobotę mam wizytę z usg, a od jakiegoś czasu nie mam żadnych dolegliwości... ból pleców ustał, piersi się zmniejszyły ( chociaż sutki są dalej tkliwe ) podbrzusze nic nie pobolewa....ehhh czemu to czekanie jest takie trudne....
Objawy przychodzą i odchodzą, nie zamartwiaj się

[emoji127] 28.10.2017

To koniecznie daj znac po wizycie ile pecherzykow wystartowało :)
U mnie słabo, bo tylko 4. Ale teraz juz jestem spokojniejsza, bylam rano u gina i mnie uspokoil, ze warto teraz podchodzic, bo nigdy nie wiadomo jak kolejna stymulacja pojdzie, a wazne, zeby byly dobrej jakosci.
Takze ja jutro mam punkcje!! :)

Mialam Menopur 225j i w 6dc dolaczony Orgalutran. Wczoraj wieczorem Pregnyl sama sobie podawalam - nic nie bolało i sie balam czy znalazłam ten miesień (bo domiesniowo mialo byc), ale dzisiaj OKROPNIE boli mnie udo w miejscu zastrzyku, wiec chyba jednak dobrze ;) Jak mi polozne podawaly ten zastrzyk w tyłek, to tez mnie potem tak bolało.

Dzisiaj juz nie mam leków, o godz 20 koncze jedzenie i rano o 8 na czczo mam sie stawic w Parens.

I potem stres do środy, kiedy to dostane info ile bylo komorek i ile sie zaplodnilo...

Ekstra! :) Ależ mnie wyprzedziłaś :D Też uważam, że grunt żeby ładne zarodeczki wyszły i wszystko się uda :) Ile łącznie trwała twoja stymulacja?

Na pewno się pochwalę po dzisiejszej wizycie :)

Hej dziewczyny! Miałyście robione badanie amh? Lekarze do tej pory mówili, że amh nie może się podnieść i już tylko będzie opadać. W moim przypadku okazało się, że amh może rosnąć. To tylko tak na pocieszenie :)

reklama
Do góry