reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dusia, Koniczyna tak mi przykro. Doskonale wiem przez co teraz przechodzicie miałam tak samo. Beta spadła - ciąża biochemiczna, kazali odstawić leki. Po 4dniach przyszły plamienia i po kolejnych 2dniach słaba 2dniowa @ i kolejne 2dni plamień. Niestety ja kolejny raz nie mam żadnych mrozaków.Teraz probuje walczyc dalej. Zapisałam się do nowej kliniki-Novum do lek. Wojewodzkiego na 26.06. Mam nadzieje ze to 3 invitro bedzie owocne. Może mi któraś z Was powiedzieć jak tam wygląda pierwsza wizyta?Jakie badania trzeba mieć zrobione przed IMSI? Ile są ważne? Czy po pierwszej wizycie można zacząć już stymulację bo u mnie ona wypadnie albo zaraz przed@ albo w pierwszych jej dniach.

reklama
Dziewczyny - orzeszek:
1494080423-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny i faktycznie jak orzeszek taki fistaszek [emoji3]

Dziewczyny, do którego tygodnia lekarz każe Wam robić betę i progesteron?
Pytam ponieważ mój profesor powiedział ze nie ma juz sensu...u mnie wypada teraz 9 t 5 dz,a ostatnia beta to 187918 (25.04.2017).

Dziewczyny, do którego tygodnia lekarz każe Wam robić betę i progesteron?
Pytam ponieważ mój profesor powiedział ze nie ma juz sensu...u mnie wypada teraz 9 t 5 dz,a ostatnia beta to 187918 (25.04.2017).
Ja chyba ostatni raz byłam 16 dpt od tamtej pory już nie. Od 2 tygodni wybieram się na badania ale tak się źle czuję, że nie siły

reklama
A jak u was z zamrożeniem jajeczek? będziecie jakieś zamrazać? bo ja nie chce tego robić i tak się zastanawiam co oni z nimi zrobia wyrzuca do kosza tak poprostu ? :-/

Do góry