M@gda
Moderatorka
8t2d wg transferu, dziś usg w "największym" miejscu pokazało 8t5d ale ono ma dokładnośc +/- 1t więc w normie.M@dziu a który to masz tydzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
8t2d wg transferu, dziś usg w "największym" miejscu pokazało 8t5d ale ono ma dokładnośc +/- 1t więc w normie.M@dziu a który to masz tydzień?
8t2d wg transferu, dziś usg w "największym" miejscu pokazało 8t5d ale ono ma dokładnośc +/- 1t więc w normie.
Mnie lekarz w klinice liczyl od transferu zawsze.Moja lekarka na upartego liczy od ostatniej miesiączki i ostatnio jak byłam według miesiączki wychodził 6t4d a na USG wychodziło 7t tak jakby liczyć od transferu...ciekawe czemu oni tak uparcie liczą wszystko według cyklu....skoro czarno na białym wychodzi inaczej hehh...
Witajcie kobitki :-)
Jak miło słyszeć ze niektóre mają już wszystko za sobą i wszystko się udało .
Ja dopiero zaczynam ten proces pierwsze spotkania 15mają . możecie mi powiedzieć czy każda z was używała spray do nosa przed invitro ? i jak jest z tymi zastrzykami bo mój mąż boi się strasznie igieł i zastanawiamy się czy da rade mi je podać buziaczki
M@gda Gratulacje ;-)
Hej, ja jestem na etapie podejscia do drugiego transferu( 11.05). Właśnie doleczam przeziębienie i stosowalam krople w sprayu w minimalnej ilości wieczorem, bo nie mogłam zasnąć. Zastrzyki robiłam sobie sama. Pierwszy był ciężki, ale czego człowiek nie zrobi dla ten fasolki. Trzymam kciuki w dalszej drodze[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji4]Witajcie kobitki :-)
Ja dopiero zaczynam ten proces pierwsze spotkania 15mają . możecie mi powiedzieć czy każda z was używała spray do nosa przed invitro ? i jak jest z tymi zastrzykami bo mój mąż boi się strasznie igieł i zastanawiamy się czy da rade mi je podać buziaczki
M@gda Gratulacje ;-)
Piękne widoki, gratuluję[emoji1]
Super!!!ja już po wizycie. Pęcherzyków ze 4, ale 2 największe są tylko dające nadzieje. Jutro Pregnyl wieczorem i we wtorek punkcja!!Byłam na wizycie. Orzeszek to już spory orzech - ma prawie 2 cm I serduszko bije jak dzwon.
Dostałam Metronidazol dopochwowo 15 dni i 10 dni doustnie. Potem przeciwgrzybiczy Gyno-pevaryl i potem lactovaginal na wyrównanie flory bakteryjnej. Potem wymaz.Jaki brałaś antybiotyk? I po leczeniu mogłaś przystąpić do transferu?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Witajcie kobitki :-)
M@gda Gratulacje ;-)
Super!!!ja już po wizycie. Pęcherzyków ze 4, ale 2 największe są tylko dające nadzieje. Jutro Pregnyl wieczorem i we wtorek punkcja!!
Dzięki za pamięć :*I jak?