reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A jak u was z zamrożeniem jajeczek? będziecie jakieś zamrazać? bo ja nie chce tego robić i tak się zastanawiam co oni z nimi zrobia wyrzuca do kosza tak poprostu ? :-/

Możesz być dawca lub utylizacja . Ja naprodukowałam 20 z czego zapłodnić mogłam tylko 6 . Chciałam być dawczynią ale miałam zbyt duże obciążenia chorobowe wiec nie przeszło . Postanowiłam 6 zamrozić bo na więcej mnie nie stać było choć wiem ze przy rozmrożeniu może z nich nic już nie być

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, do którego tygodnia lekarz każe Wam robić betę i progesteron?
Pytam ponieważ mój profesor powiedział ze nie ma juz sensu...u mnie wypada teraz 9 t 5 dz,a ostatnia beta to 187918 (25.04.2017).
A podchodziłaś na naturalnym czy na sztucznym cyklu?? (Z owulacją czy bez) Może na naturalnym wystarczy branie progesteronu do 10tc...

Możesz być dawca lub utylizacja . Ja naprodukowałam 20 z czego zapłodnić mogłam tylko 6 . Chciałam być dawczynią ale miałam zbyt duże obciążenia chorobowe wiec nie przeszło . Postanowiłam 6 zamrozić bo na więcej mnie nie stać było choć wiem ze przy rozmrożeniu może z nich nic już nie być

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Albo tak jak Ropuszka pisała można być dawcą.

Ja mam w papierach ze będę mieć. ja invitro robie w uk to może tutaj jakoś inaczej :-) a te igły sa długie?
Na ciezarowkach jest napewno ktos kto mial te krople do nosa o ile pamietam tam mozesz podpytac. Niektore kliniki stosuja chyba synarenal sie nazywaja czy jakos tak

reklama
Do góry