wiempamietaj ze to dobry znak...czesto jest tak ze po biochemicznej sie udaje!zbieraj sily i do boju!!!kolejny krok za toba...uda sie nastepnym razem...buziaki...No wlasnie mi lekarka napisala ze wskazuje to na ciążę biochemiczna ale mam jutro powtorzyc bete.
Ciezko mi strasznie. mialam piękne 2 dni w ktorych wierzylam ze jestem w ciazy...
reklama
Dusiu wiem ze boli [emoji20] ale jeszcze będą piekne dni miesiące i lata zobaczysz że sie uda.No wlasnie mi lekarka napisala ze wskazuje to na ciążę biochemiczna ale mam jutro powtorzyc bete.
Ciezko mi strasznie. mialam piękne 2 dni w ktorych wierzylam ze jestem w ciazy...
Oh nie bardzo mi przykroNo wlasnie mi lekarka napisala ze wskazuje to na ciążę biochemiczna ale mam jutro powtorzyc bete.
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dusia bardzo mi przykro, Po co wigole sa te ciaze biochemiczne ;// JuZ lepiej chyba miec trzy nieudane transfery nic jedna ciaze biochemiczna ..
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
AniaCh83
Fanka BB :)
Hej, właśnie skończyłam 10tc. 23.05 mam prenatalne. Ostatnie usg miałam w niedzielę, lekarz powiedział, że jest ok, ale stres mnie nie opuszcza choć staram.sie być dobrej myśli. Tetno w normie, CRL chyba 2.39. Mógłby być większy ale nie jest zle. Po drugim zarodku, widzianym w 7tc, Nie ma śladu.Aniach a jak u Ciebie?podglądam was troszkę na mamuskowym forum...pamiętam że ze mną razem betowała tulipanka ale zniknęła...na jakim etapie jesteś?
Ja mam właśnie jakieś zacmienie w głowie dot nickow, wiem że że mną też testowaly dziewczyny , A kompletnie nie pamiętam ktore... ;( to dlatego , że nie zagladalam.tu w ogóle przez jakiś czas.
Gosia, ja kciuków nie puszczam za Ciebie!!!Tak teraz moja kolej moje niepowodzenia tez sie musza w koncu zamienic w piekna bete z osrana pupe :*
A nastepna w kolejce Hoope :*
I za Hoope też!!!
anetka303
Hej. O ile się nie mylę to komplet zrobisz w diagnostyceHej dziewczyny! Orientujecie się może w którym laboratorium można wykonać badania immunologiczne (NK, allo-mlr, ANA, ASA)?
[emoji127] 28.10.2017
anetka303
Przykro mi, raczej to biochemicznaDziewczyny wynik bety dzis 13.7.... dwa dni temu bylo 27.7. czy juz po wszystkim?
W takim razie czemu test mi dzis pokazal dwie kreski?
[emoji127] 28.10.2017
anetka303
Test sikany nie jest żadnym odnosnikiem, mi wychodziły 2 kreski nawet przy becie 11. Byłaś blisko, zarodek otarł się o endo ale z jakiegoś powodu nie zaimplantowal się. Uwierz mi, prędzej czy później szczęście zapuka i do Ciebie. Jestem tego pewna, tule mocnoW 11dpt beta 27.7
W 7 i 8 dpt mialam lekkie plamienie-myslalam ze implantacyjne
Dzis 13dpt i beta 13.8... wczoraj i dzis test sikany pokazał dwie kreski... ech...
[emoji127] 28.10.2017
tusiaczzek1988
Dziewczyny za chwilę jadę na badania do diagnostyki takie te podstawowe na początku ciąży, mam tam między innymi glukozę, kreatyninę, TSH i takie tam inne czyli trzeba być na czczo a co z duphaston i estrofem ja zawsze koło 6:00 biorę mogę wziąć i popić woda czy wziąć dopiero po pobraniu krwi?
reklama
tusiaczzek1988
Oooo matko ale jestem głodna jak ja tam wytrzymam w tym laboratorium kto wymyślił badania na czczo
Podziel się: