reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No wlasnie mi lekarka napisala ze wskazuje to na ciążę biochemiczna ale mam jutro powtorzyc bete.
Ciezko mi strasznie. mialam piękne 2 dni w ktorych wierzylam ze jestem w ciazy...
wiem:(pamietaj ze to dobry znak...czesto jest tak ze po biochemicznej sie udaje!zbieraj sily i do boju!!!kolejny krok za toba...uda sie nastepnym razem...buziaki...

reklama
Dusia bardzo mi przykro, Po co wigole sa te ciaze biochemiczne ;// JuZ lepiej chyba miec trzy nieudane transfery nic jedna ciaze biochemiczna ..

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Aniach a jak u Ciebie?podglądam was troszkę na mamuskowym forum...pamiętam że ze mną razem betowała tulipanka ale zniknęła...na jakim etapie jesteś?
Hej, właśnie skończyłam 10tc. 23.05 mam prenatalne. Ostatnie usg miałam w niedzielę, lekarz powiedział, że jest ok, ale stres mnie nie opuszcza choć staram.sie być dobrej myśli. Tetno w normie, CRL chyba 2.39. Mógłby być większy ale nie jest zle. Po drugim zarodku, widzianym w 7tc, Nie ma śladu.
Ja mam właśnie jakieś zacmienie w głowie dot nickow, wiem że że mną też testowaly dziewczyny , A kompletnie nie pamiętam ktore... ;( to dlatego , że nie zagladalam.tu w ogóle przez jakiś czas.
Tak teraz moja kolej :) moje niepowodzenia tez sie musza w koncu zamienic w piekna bete z osrana pupe :*
A nastepna w kolejce Hoope :*
Gosia, ja kciuków nie puszczam za Ciebie!!!
I za Hoope też!!!

W 11dpt beta 27.7
W 7 i 8 dpt mialam lekkie plamienie-myslalam ze implantacyjne
Dzis 13dpt i beta 13.8... wczoraj i dzis test sikany pokazał dwie kreski... ech...
Test sikany nie jest żadnym odnosnikiem, mi wychodziły 2 kreski nawet przy becie 11. Byłaś blisko, zarodek otarł się o endo ale z jakiegoś powodu nie zaimplantowal się. Uwierz mi, prędzej czy później szczęście zapuka i do Ciebie. Jestem tego pewna, tule mocno

[emoji127] 28.10.2017

Dziewczyny za chwilę jadę na badania do diagnostyki takie te podstawowe na początku ciąży, mam tam między innymi glukozę, kreatyninę, TSH i takie tam inne czyli trzeba być na czczo a co z duphaston i estrofem ja zawsze koło 6:00 biorę mogę wziąć i popić woda czy wziąć dopiero po pobraniu krwi?

reklama
Do góry