w 9dpt maialm bete ponad 20 a na tescie bardzo lekko wyrazna kreska...dziewczyny tu na forum powiedzialy ze mala ta betka moja i raczej slabo to widza...po dwoch dniach bylo 16 i wtedy nadzieja umarla...ja mialam podany jeden zarodek...ile mialas ty?bo to chyba jedyna opcja ze jeden z dwoch sie poddalktory to dpt?(
A test zwykly Ci wychodzil pozytywny?
Nie wiem co mam robic... jutro powtorze bete w innym laboratorium... a lekarka nie odpisuje...
reklama
Dusia_88
Fanka BB :)
W 11dpt beta 27.7w 9dpt maialm bete ponad 20 a na tescie bardzo lekko wyrazna kreska...dziewczyny tu na forum powiedzialy ze mala ta betka moja i raczej slabo to widza...po dwoch dniach bylo 16 i wtedy nadzieja umarla...ja mialam podany jeden zarodek...ile mialas ty?bo to chyba jedyna opcja ze jeden z dwoch sie poddalktory to dpt?
W 7 i 8 dpt mialam lekkie plamienie-myslalam ze implantacyjne
Dzis 13dpt i beta 13.8... wczoraj i dzis test sikany pokazał dwie kreski... ech...
Dusiu bardzo współczuję co teraz przechodzisz [emoji20] chciałabym żeby ten koszmar nie był prawdziwy.Dziewczyny wynik bety dzis 13.7.... dwa dni temu bylo 27.7. czy juz po wszystkim?
W takim razie czemu test mi dzis pokazal dwie kreski?
mi to wyglada na biochemicznau mnie bylo bardzo podobnie...wiem co czujesz...masz na zimowisku zarodeczki?ale niech sie wypowiedza bardziej doswiadczone...moze sie myle,...oby!..tule cie mocno!W 11dpt beta 27.7
W 7 i 8 dpt mialam lekkie plamienie-myslalam ze implantacyjne
Dzis 13dpt i beta 13.8... wczoraj i dzis test sikany pokazał dwie kreski... ech...
Liv26
mi to wyglada na biochemicznau mnie bylo bardzo podobnie...wiem co czujesz...masz na zimowisku zarodeczki?ale niech sie wypowiedza bardziej doswiadczone...moze sie myle,...oby!..tule cie mocno!
Dusia_88
Mam jeszcze dwa...mi to wyglada na biochemicznau mnie bylo bardzo podobnie...wiem co czujesz...masz na zimowisku zarodeczki?ale niech sie wypowiedza bardziej doswiadczone...moze sie myle,...oby!..tule cie mocno!
poczekaj na decyzje lekarza.moja dr kazala wtedy zrobic jeszcze bete i odstawic leki.bardzo bylam rozczarowana bo myslalam ze musi sie udac...szybko dostalam miesiaczki bo beta nie byla duza i szybko spadla do 0.wzielam gleboki oddech ,zrobilam cykl przerwy i podeszlam do criotransferu z wiekszym dystansem i wypoczeta.udalo sie...sciskam cie!nie martw sie...uda sie nastepnymm razemMam jeszcze dwa...
reklama
Wiem to okropne boli strasznie, ale czekają na Ciebie jeszcze zarodki i o tym myśl!No wlasnie mi lekarka napisala ze wskazuje to na ciążę biochemiczna ale mam jutro powtorzyc bete.
Ciezko mi strasznie. mialam piękne 2 dni w ktorych wierzylam ze jestem w ciazy...
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Podziel się: