reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

:((
A test zwykly Ci wychodzil pozytywny?
Nie wiem co mam robic... jutro powtorze bete w innym laboratorium... a lekarka nie odpisuje...
w 9dpt maialm bete ponad 20 a na tescie bardzo lekko wyrazna kreska...dziewczyny tu na forum powiedzialy ze mala ta betka moja i raczej slabo to widza...po dwoch dniach bylo 16 i wtedy nadzieja umarla...ja mialam podany jeden zarodek...ile mialas ty?bo to chyba jedyna opcja ze jeden z dwoch sie poddal:(ktory to dpt?

reklama
w 9dpt maialm bete ponad 20 a na tescie bardzo lekko wyrazna kreska...dziewczyny tu na forum powiedzialy ze mala ta betka moja i raczej slabo to widza...po dwoch dniach bylo 16 i wtedy nadzieja umarla...ja mialam podany jeden zarodek...ile mialas ty?bo to chyba jedyna opcja ze jeden z dwoch sie poddal:(ktory to dpt?
W 11dpt beta 27.7
W 7 i 8 dpt mialam lekkie plamienie-myslalam ze implantacyjne
Dzis 13dpt i beta 13.8... wczoraj i dzis test sikany pokazał dwie kreski... ech...

W 11dpt beta 27.7
W 7 i 8 dpt mialam lekkie plamienie-myslalam ze implantacyjne
Dzis 13dpt i beta 13.8... wczoraj i dzis test sikany pokazał dwie kreski... ech...
mi to wyglada na biochemiczna:(u mnie bylo bardzo podobnie...wiem co czujesz...masz na zimowisku zarodeczki?ale niech sie wypowiedza bardziej doswiadczone...moze sie myle,...oby!..tule cie mocno!

Mam jeszcze dwa... :(
poczekaj na decyzje lekarza.moja dr kazala wtedy zrobic jeszcze bete i odstawic leki.bardzo bylam rozczarowana bo myslalam ze musi sie udac:baffled:...szybko dostalam miesiaczki bo beta nie byla duza i szybko spadla do 0.wzielam gleboki oddech ,zrobilam cykl przerwy i podeszlam do criotransferu z wiekszym dystansem i wypoczeta.udalo sie...sciskam cie!nie martw sie...uda sie nastepnymm razem:)

No wlasnie mi lekarka napisala ze wskazuje to na ciążę biochemiczna ale mam jutro powtorzyc bete.
Ciezko mi strasznie. mialam piękne 2 dni w ktorych wierzylam ze jestem w ciazy...

reklama
No wlasnie mi lekarka napisala ze wskazuje to na ciążę biochemiczna ale mam jutro powtorzyc bete.
Ciezko mi strasznie. mialam piękne 2 dni w ktorych wierzylam ze jestem w ciazy...
Wiem to okropne boli strasznie, ale czekają na Ciebie jeszcze zarodki i o tym myśl!

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Do góry