reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dusiu...miaalm podobnie:(...okazalo sie ze to ciaza biochemiczna...bardzo ci wspolczuje...ja nie moglam uwierzyc i czytalam wszystko co popadnie czy napewno jak beta spadla to nie ma juz szans...nie znalazlam przypadku zeby skonczylo sie to dobrze:(pociesze cie ze po ciazy biochemicznej sa wieksze szanse...glowa do gory ..przytulam cie mocno...
:((
A test zwykly Ci wychodzil pozytywny?
Nie wiem co mam robic... jutro powtorze bete w innym laboratorium... a lekarka nie odpisuje...

Już pisałam do pani doktor czy mam przedstawiłam jej sytuację że wtorek i środa było czysto bez krwawienia a dziś znowu rano i teraz już jak idę jest czysto. Zapytałam czy mam czekać do wizyty za tydzień czy pokazac się jutro u niej w Bielsku.
Nie ufam wogole mojemu szpitalowi w Bielsku - to jest tragedia personel wogole na niczym się nie zna...lekarze tragedia pielęgniarki na oddziale jakby mogły to by Cię zagryzły. Jak poszłam z hiperstymulacja do szpitala bo nie mogłam oddychać to nie mogli przeboleć tego że poddałam się in vitro i co lekarz przyszedł to pytanie po co to pani, kto pani to zrobił itd... I tak ze mną nic nie robili leżałam przez cały tydzień na oddziale i sobie tylko leżałam...

Porażka co za szpital. A co ich to obchodzi , mają leczyć a nie umoralniać!

reklama
@M@gda zabij mnie ale nie mogę ogarnąć kalendarza na telefonie a z kompa nie korzystam. Mam 24 maja pierwszą wizytę usg potwierdzającą (mam nadzieję!!!!!) ciążę

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Do góry