Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekaj na wieści. Wyobrażam sobie co przeżywasz[emoji22]No napisalam smsa.
Jeden test pow 25mlu a drugi 10mlu
Trzymam kciukasy E. Uda się na pewno tym razem
A ty kochana kiedy oblubienica @ ? W kolejnym cyklu startujesz?Trzymam kciukasy E. Uda się na pewno tym razem
Stem w 16dc ale to był ten który postanowiłam przeskoczyć. Gdzieś po 20 Maja pojadę na podglądanie. Ty będziesz już dawno po pozytywnej bycie xA ty kochana kiedy oblubienica @ ? W kolejnym cyklu startujesz?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Październik - listopad będziemy próbować podejść do kolejnej próby, zaczynajac zupełnie od 0.
Pewnie badania juz dawno straciły ważność, wszystko od nowa.
Przeżyjemy!
Pytanie do Was mam
Odłożyłam wszystkie leki, Femibion 1, witaminy itd...
czy powinnam cos brać na pół roku przed? Do czego wrócić?
Brałam kwasy omega, D3, Femibion, cynk, selen, inofem...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Robiłaś w tym samym laboratorium?Dziewczyny wynik bety dzis 13.7.... dwa dni temu bylo 27.7. czy juz po wszystkim?
W takim razie czemu test mi dzis pokazal dwie kreski?
Dusiu...miaalm podobnie...okazalo sie ze to ciaza biochemiczna...bardzo ci wspolczuje...ja nie moglam uwierzyc i czytalam wszystko co popadnie czy napewno jak beta spadla to nie ma juz szans...nie znalazlam przypadku zeby skonczylo sie to dobrzepociesze cie ze po ciazy biochemicznej sa wieksze szanse...glowa do gory ..przytulam cie mocno...Dziewczyny wynik bety dzis 13.7.... dwa dni temu bylo 27.7. czy juz po wszystkim?
W takim razie czemu test mi dzis pokazal dwie kreski?