reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja dzis bylam na becie ale wyniki dopiero wieczorem. Mimo to zrobilam juz drugi test i na obu jest druga blada kreska :)
Myslalam ze bede bardziej szczesliwa, ale dopoki nie zobacze na usg ze zarodek jest bezpiecznie w macicy to sie jeszcze chyba na 100% nie bede cieszyc...

reklama
Mam niskie AMH [emoji21]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to nie wiem czy powinnaś takie preparaty brać jak inofem? One są głównie zalecane przy pco. Mi w klinice kazali brać ale mam amh ponad 4 a koleżanka miała poniżej 1.2 i jej ten sam lekarz zabronił kupować ten preparat. Stwierdził żeby niej przyniesie to odwrotny skutek

[emoji127] 28.10.2017

Dziewczyny, wracam od gina... jestem zdolowana... dzisiaj 6dc, 5 dzien stymulacji Menopurem 225j.
i mam tylko 3 pecherzyki... (AMH mam >3). :(:(:(:(:(:(
do tego słabe nasienie, wiec w ogole mysle, ze bedzie jedna wielka doooooopa..... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
W sobote kolejna wizyta, pewnie w niedziele pregnyl i wtorek punkcja trzech marnych pecherzykow... :(

Cieszylam sie ze chociaz z jednego przywileju skorzystam poniewaz mam skonczone 35 lat i zaplodnia mi WSZYSTKIE jaja, czyli powyżej 6, a tu ledwo 3 beda, jesli w ogole.....

Gosia, ty pisalas ze bylas stymulowana Menopurem, ile wychodowalas jaj?
A nie zwiększył ci menopuru? Ja też go przyjmowalam i mi lekarz zwiększył ilość jednostek gdy słabo reagowalam na stymulację

[emoji127] 28.10.2017

Dziewczyny mam pytanko do tych co brały intralipid. Ile mniej więcej czasu trwał wlew ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, wracam od gina... jestem zdolowana... dzisiaj 6dc, 5 dzien stymulacji Menopurem 225j.
i mam tylko 3 pecherzyki... (AMH mam >3). :(:(:(:(:(:(
do tego słabe nasienie, wiec w ogole mysle, ze bedzie jedna wielka doooooopa..... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
W sobote kolejna wizyta, pewnie w niedziele pregnyl i wtorek punkcja trzech marnych pecherzykow... :(

Cieszylam sie ze chociaz z jednego przywileju skorzystam poniewaz mam skonczone 35 lat i zaplodnia mi WSZYSTKIE jaja, czyli powyżej 6, a tu ledwo 3 beda, jesli w ogole.....

Gosia, ty pisalas ze bylas stymulowana Menopurem, ile wychodowalas jaj?
U mnie 4 dni przed punkcją były widoczne tylko dwa , a pobrano 5 - 3 dojrzałe, a mam niskie amh- 0,4. Nic jeszcze nie jest przesądzone.Nie martw się na zapas.

No wlasnie dziewczyny od którego dnia stymulacji byliście monitorowane?

ja chodzilam na pierwsza kontrole 7 dnia i w sumie robilismy tylko hormony bo na usg i tak jeszcze nic nie bylo widac, zaczynalo od 9 dnia ,12 bylo juz calkiem ok,a na punkcji okazywalo sie ze jest o wiele wiecej pecherzykow bo sie jak zawsze pochowaly,nie trac nadzieji:)

reklama
Do góry