Napisz coś wiecejCzesc dziewczyny. Mam juz terminy na sonohsg i laparoskopie. Niestety w miedzy czasie otrzymalismy wyniki nasienia. Jest bardzo zle czy znacie sie na wynikach? Moze podpowiedzialybyscie co robic wizyta u androloga dopiero pod koniec maja wypada moj gin na urlopie wiec dopiero pomoze po 10 maja jestem zalamana
reklama
anetka303
Fanka BB :)
Gratuluję!Cześć dziewczynki od jakiegoś czasu was tu obserwuje i w końcu postanowilam założyć konto jestem po pierwszym in vitro udanym transfer mialam 10kwietnia. Jutro kończę 4tc. Dużo sie od was dowiedziałam i mam nadzieję że i Ja coś komuś pomogę
[emoji127] 28.10.2017
Podstawą jest "dobra ręka doktorka" w kllinikach są magicy od pick upów wyciągną każdą komórkę:-) i od transferów. Powodzenie transferu zależy od wielu czynników, ale podstawą jest nie pobudzenie skurczów macicy bo embrion wyląduje w pochwie zamiast zagnieździć się w macicy gdy przyjdzie na niego czas.Stąd jedna z klinik testuje transfer pod osłoną leków rozkurczowych podawanych dożylnie i wyniki są spektakularne.Zobacz załącznik 804273 takie coś znalazłam
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Napewno nie jest tak źle jezeli są plemniki i się ruszają to jest dobrze. Są najróżniejsze metody "aktywacji" nawet nieruchomych plemników. No i najważniejsze morfologia czyli ilość, ruchliowść nie zawsze przekłada się na fragmentacje chromatyny czyli DNA jaki niesie ze sobą plemnik. Czyli paradoksalnie gorsze parametry nasienia mogą oznaczać lepsze nasienie jakościowo. Badanie nasienia (seminogram) to badanie ilościowe a nie jakościowe.Czesc dziewczyny. Mam juz terminy na sonohsg i laparoskopie. Niestety w miedzy czasie otrzymalismy wyniki nasienia. Jest bardzo zle czy znacie sie na wynikach? Moze podpowiedzialybyscie co robic wizyta u androloga dopiero pod koniec maja wypada moj gin na urlopie wiec dopiero pomoze po 10 maja jestem zalamana
agusiaa900
Zaciekawiona BB
Dziękuję :-* na pierwsze usg maszeruje dopiero 9.05. Późno ale tak Mi lekarz zlecil się zapisać a ja już szaleje bo wolałabym już zobaczyc kruszynkę i usłyszeć że wszystko jest w porządkuGratuluję!
[emoji127] 28.10.2017
anetka303
Rozumiem ale jak pójdziesz 9 mają to pewnie usłyszysz tez serduszko [emoji7] koniecznie pochwalić się później zdjęciamiDziękuję :-* na pierwsze usg maszeruje dopiero 9.05. Późno ale tak Mi lekarz zlecil się zapisać a ja już szaleje bo wolałabym już zobaczyc kruszynkę i usłyszeć że wszystko jest w porządku
[emoji127] 28.10.2017
agusiaa900
Zaciekawiona BB
Oczywista sprawa że będę się chwalić taak właśnie liczę już na cudny dźwięk serduszka <3Rozumiem ale jak pójdziesz 9 mają to pewnie usłyszysz tez serduszko [emoji7] koniecznie pochwalić się później zdjęciami
[emoji127] 28.10.2017
adunnnia90
Witaj :-) ja transfer mialam 11.04 i usg serduszkowe mam 10.05 [emoji4]Oczywista sprawa że będę się chwalić taak właśnie liczę już na cudny dźwięk serduszka <3
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
agusiaa900
Zaciekawiona BB
Też Twoja pierwsza wizyta? Zdziwilam się że u mnie troszkę późno bo z tego co czytam dziewczyny na pierwsza wizytę ida juz 4, 5tc.Witaj :-) ja transfer mialam 11.04 i usg serduszkowe mam 10.05 [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: