reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przy stymulacji do iui był tylko jeden pecherzyk :/ ale nie o to chodzi... boje się ryzykować na swoich komórkach ( "nie sprawnych do końca " przez endometrioze ) , a z przyczyn finansowych mielibyśmy tylko jedno podejście. . Dodatkowo pojawiła mi się znów jakaś zmiana na jajniku... dużo też czytalam na ten temat - przy endometriozie wykorzystanie komórki dawczyni znacząco zwiększa szanse na powodzenie całej procedury... dlatego tez się nad tą możliwością zastanawiam.
Nie mam.doswiadczen z dk, anie iui ale stymulacja na ivf jest inna niz iui, onnymi lekami. O ile kojarze do iui musi byc max 2 dojrzale komorki. W ivf nie ma takich ograniczen i dlatego sa tez inne leki. Porozmawiaj z lekarzem, bo ja moge sie mylic.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobitki.....dziś 10dzień po crio i wynik hCG 84,6 poprzednie 3 crio nieudane, więc mam cichutką nadzieję, że się udało [emoji110] Wszystkim Nam się uda tylko nie możemy się poddać ani zaprzestać w to wierzyć!!!
Wow, super. Gratulacje mamusiu!!!
Ile zarodkow bralas? Ilodniowe?

Dziewczyny, czy prowadziłyście auto podczas stymulacji? Są jakieś przeciwskazania?

I z innej beczki, czy wasi mężczyźni całkowiecie zrezygnowali z alkoholu czy czasem pili alkohol podczas procedury in vitro?

Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
Moj ma slabe nasienie. Odkąd bral leki napil sie moze 2 razy piwa, ale tez bez przesady. 2 tyg przed oddaniem nasienia do zaplodnienia nie pil wcale. Na

Dziewczyny dziś dopiero teraz znalazłam siłę żeby tu zajrzeć, jestem lekko podlamana, znowu plamie rano po nocy resztki lutinusa czerwone, teraz trochę się uspokoiło, wczoraj to przeczuwalam bo na wieczór znowu takie wredne skurcze przyszły i rano bach czerwona podpaska :-(
Jestem po rozmowie z lekarzem dostałam jeszcze jeden lek rozkurczowy jakiś na receptę bo nospa max niestety nie działa :-(
Chce mieć nadzieję że wszystko dobrze się skończy ale boję się, lekarka powiedziałam że w moim przypadku lepiej żeby krwawienie nie występowało bo może dojść do odwarstwienia kosmówki...A wtedy dojdzie do najgorszego... :hmm:
Nie wiem jak cie pocieszyc... bardzo ci wspolczuje bo nawet nie wyobrazam.sobie co czujesz...

Jeszcze chciałam
Dodać ze jestem śpiąca ale to pewnie zasługa tej fatalnej pogody :-( staram sie nie nastawiać i nie wmawiać objawów :))
U mnie takijedeny objaw jaki moglabym orzypisac ciazy to sennosc. Ja juz 6t5d ciazy i nadal tylko bym spala. No i brzuch mi wywalilo tak ze juz ludzie pytaja...
Ale nie boka mnie piersi, nie jest mi przesadnie niedobrze, nie wymiotuje, tylko spalabym calyczas.

Ostatnia edycja:
reklama
Mam za soba jakies 15kryo transferow jedne naturalne ,inne sztuczne takze to juz nie teoria a cholerna praktyka ,ktorej nie zycze absolutnie zadnej z was.U mnie niestety nie daje za wygrana immunologia,chociaz chociaz wszystko inne jak w zegarku funkcjonuje.powodzenia i trzymam kciuki za udany transfer
15?? O.O

Do góry