reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam nadzieje, że jednak okaże sie że sikance to jednak oszukańce. Ide na bete we wtorek i wtedy bedzie pewność. Ale tak bardzo sie teraz boje ..... :(
Skoro już nakladlas sobie do głowy zmartwień to nie lepiej jest pójść jak najszybciej? Jak masz możliwość to ja bym poszła dziś a najpóźniej jutro z rana (taki wynik typowo dla ciebie) a we wtorek na spokojnie dla kliniki.

[emoji127] 28.10.2017

Dzis 12dpt trzy dniowego zarodka zrobilam sikanca bo nie wytrzymalam i nic zadnego nawet cienia :( myslicie, ze beta ma szanse wyjsc jeszcze pozytywna czy juz nie ma szans :( :(
Kochana sikance sa dla kobiet o mocnych nerwach. Jak kto ktoras dziewczyna pisala sikance-oszukance. Idz jutro na bete a ja trzymam mocno kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś z was miała bile nóg po antagonistach? Ja cała noc nie spałam tak mnie żyły w łydkach bola boje sie ze to moze być jakaś zakrzepica zyl po tym. Jestem przerażona tym bólem. Jutro ide na doplera zyl i badani krwi rano jak coś wyjdzie dzwonię do lekarza co dalej:(boje sie ze to juz koniec i nie dobrniemy do zabiegu:(

A nie ma czegoś żeby go obniżyć? Do końca maja jestem na okresie wypowiedzenia jak nie zrobimy crio w tym miesiącu potem będę musiała czekać aż dostanę umowę w jakiejś nowej pracy, której nie mam[emoji20]. Czy zawsze musi być pod górę?!

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Któraś z dziewczyn pisała o l4 po nieudanym transferze od psychiatry, które może trwać do roku. Warto to sprawdzić.
Wiesz, ja uważam, że nawet jak się pracy nie ma to nie warto odpuszczać w staraniach. Wiem, że kasa jest ważna i owszem jeśli nie ma się jej na procedury to rozumiem, ale jeśli chodzi tylko o l4 to nie. A los jest przewrotny i może akurat .

Któraś z dziewczyn pisała o l4 po nieudanym transferze od psychiatry, które może trwać do roku. Warto to sprawdzić.
Wiesz, ja uważam, że nawet jak się pracy nie ma to nie warto odpuszczać w staraniach. Wiem, że kasa jest ważna i owszem jeśli nie ma się jej na procedury to rozumiem, ale jeśli chodzi tylko o l4 to nie. A los jest przewrotny i może akurat .
Prawda.
Chyba każda po nieudanym transferze przechodzi przez depresje. :-(
Warto wtedy również skorzystać z opieki psychologa.

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja

Kochane. Dziś 6dpt i wypływa ze mnie żel crinone z czarnymi grudkami. Brzuch boli jak na okres wzięłam nospe. Czy ktoś tak mial ?

reklama
Jest mi niesamowicie przykro,że ci się nie udało :(
Ale jeszcze będziesz walczyć, prawda??
Będę się starać znowu. Ale nie mam mrozaków więc czekam na stymulację. Tym razem w Gamecie w Rzgowie bo znacznie bliżej niż Invicta Warszawa. Chciałabym żeby się udało.
Ile cykli trzeba czekać po transferze na kolejną stymulację?

Do góry