reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam nadzieje, że jednak okaże sie że sikance to jednak oszukańce. Ide na bete we wtorek i wtedy bedzie pewność. Ale tak bardzo sie teraz boje ..... :(
Skoro już nakladlas sobie do głowy zmartwień to nie lepiej jest pójść jak najszybciej? Jak masz możliwość to ja bym poszła dziś a najpóźniej jutro z rana (taki wynik typowo dla ciebie) a we wtorek na spokojnie dla kliniki.

[emoji127] 28.10.2017

Dzis 12dpt trzy dniowego zarodka zrobilam sikanca bo nie wytrzymalam i nic zadnego nawet cienia :( myslicie, ze beta ma szanse wyjsc jeszcze pozytywna czy juz nie ma szans :( :(
Kochana sikance sa dla kobiet o mocnych nerwach. Jak kto ktoras dziewczyna pisala sikance-oszukance. Idz jutro na bete a ja trzymam mocno kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś z was miała bile nóg po antagonistach? Ja cała noc nie spałam tak mnie żyły w łydkach bola boje sie ze to moze być jakaś zakrzepica zyl po tym. Jestem przerażona tym bólem. Jutro ide na doplera zyl i badani krwi rano jak coś wyjdzie dzwonię do lekarza co dalej:(boje sie ze to juz koniec i nie dobrniemy do zabiegu:(

A nie ma czegoś żeby go obniżyć? Do końca maja jestem na okresie wypowiedzenia jak nie zrobimy crio w tym miesiącu potem będę musiała czekać aż dostanę umowę w jakiejś nowej pracy, której nie mam[emoji20]. Czy zawsze musi być pod górę?!

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Któraś z dziewczyn pisała o l4 po nieudanym transferze od psychiatry, które może trwać do roku. Warto to sprawdzić.
Wiesz, ja uważam, że nawet jak się pracy nie ma to nie warto odpuszczać w staraniach. Wiem, że kasa jest ważna i owszem jeśli nie ma się jej na procedury to rozumiem, ale jeśli chodzi tylko o l4 to nie. A los jest przewrotny i może akurat .

Któraś z dziewczyn pisała o l4 po nieudanym transferze od psychiatry, które może trwać do roku. Warto to sprawdzić.
Wiesz, ja uważam, że nawet jak się pracy nie ma to nie warto odpuszczać w staraniach. Wiem, że kasa jest ważna i owszem jeśli nie ma się jej na procedury to rozumiem, ale jeśli chodzi tylko o l4 to nie. A los jest przewrotny i może akurat .
Prawda.
Chyba każda po nieudanym transferze przechodzi przez depresje. :-(
Warto wtedy również skorzystać z opieki psychologa.

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja

Kochane. Dziś 6dpt i wypływa ze mnie żel crinone z czarnymi grudkami. Brzuch boli jak na okres wzięłam nospe. Czy ktoś tak mial ?

reklama
Jest mi niesamowicie przykro,że ci się nie udało :(
Ale jeszcze będziesz walczyć, prawda??
Będę się starać znowu. Ale nie mam mrozaków więc czekam na stymulację. Tym razem w Gamecie w Rzgowie bo znacznie bliżej niż Invicta Warszawa. Chciałabym żeby się udało.
Ile cykli trzeba czekać po transferze na kolejną stymulację?

Do góry