reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już kwiecień - kobietki, to będzie nasza wiosna, bociany wróciły zza morskich podróży, niech przyniesią nam wszystkim dzieciaczki! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

2017-04-19 Liv rozpoczecie stymulacji
2017-04-24 Liv wizyta w trakcie stymulacji
2017-04-24 Adunnnia90 Betowanie ✊✊
2017-04-24 Jaskolcia wizyta u gin prowadzącego ciążę
2017-04-25 Lady_Waiting USG serduszkowe ❤️
2017-04-25 Żanka1410 Betowanie ✊✊✊
2017-04-26 Adunnnia90 Betowanie ✊✊✊
2017-04-26 bertha wizyta u gin przed cyklem z procedurą
2017-04-26 M@gda usg serduszkowe ❤️
2017-04-26 Małgoś86 wizyta u gina +USG
2017-04-28 Ilona88 Usg genetyczne
2017-04-28 tusiaczzek1988 USG serduszkowe ❤❤
2017-04-29 anett96 BETOWANIE :)
2017-04 energiczna czekanie na wizytę kolejną
2017-05-04 ludek rozpoczęcie stymulacji do in vitro
2017-05-04 Emilianka6966 wizyta przed II crio
2017-05-06 Aguś35 Transfer ✊✊ ✊✊
2017-05-08 Oska303 Wizyta i usg kontrolne
2017-05-10 aniasiwa usg genetyczne
2017-05-11 Agnieś191 wizyta przed in vitro

2017-06-18 kreatola termin porodu
2017-07-10 Maddie@ termin porodu
2017-07-12 Klarsa termin porodu
2017-07-17 Rustynka termin porodu
2017-07-30 Jaskolcia termin porodu
2017-10-25 Kikuli termin porodu
2017-10-28 anetka303 termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację "Arkusze Google"?
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

Brałam wszystkie te witaminy oddzielnie. Plus jeszcze omega3, a+e, d itp niewielu nie Brałam! czułam się jak starsza pani bo tyle tych tabletek. No i nie wyszło!!!
Spróbuję jeszcze raz. Suplementy też będę brać-najlepiej od teraz, żeby miały czas zadziałać. Trochę to męczące. Po transferze miałam ustawione alarmy w telefonie kiedy mam brać poszczególne leki. Estradiol i progesteron były idealne! Czułam się jakby uwiązana przez to wszystko, ale i pełna nadziei. Zrobiłam wszystko co mogłam. I dupa.
Nie wiem czemu to piszę. Minął prawie tydzień od negatywnej bety, a ja jeszcze nie zapomniałam...
Pozdrawiam wszystkie dzielne Kobiety
Jest mi niesamowicie przykro,że ci się nie udało :(
Ale jeszcze będziesz walczyć, prawda??

Dzis 12dpt trzy dniowego zarodka zrobilam sikanca bo nie wytrzymalam i nic zadnego nawet cienia :( myslicie, ze beta ma szanse wyjsc jeszcze pozytywna czy juz nie ma szans :( :(

U mnie 9 dpt dopiero było coś widać a miałam 5dniowe, czyli podobnie, A beta startuje z różnego poziomu, więc spokojnie.
Zrobisz jutro bete i będziesz wszystko wiedzieć

Brałam wszystkie te witaminy oddzielnie. Plus jeszcze omega3, a+e, d itp niewielu nie Brałam! czułam się jak starsza pani bo tyle tych tabletek. No i nie wyszło!!!
Spróbuję jeszcze raz. Suplementy też będę brać-najlepiej od teraz, żeby miały czas zadziałać. Trochę to męczące. Po transferze miałam ustawione alarmy w telefonie kiedy mam brać poszczególne leki. Estradiol i progesteron były idealne! Czułam się jakby uwiązana przez to wszystko, ale i pełna nadziei. Zrobiłam wszystko co mogłam. I dupa.
Nie wiem czemu to piszę. Minął prawie tydzień od negatywnej bety, a ja jeszcze nie zapomniałam...
Pozdrawiam wszystkie dzielne Kobiety
Ja też nie zapomniałam, choć wszystko było idealnie nie wyszło, u mnie 6 dc także dwa tygodnie do transferu, podchodzisz od razu? Co Twój lekarz powiedział na niepowodzenie pierwszego transferu?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzis 12dpt trzy dniowego zarodka zrobilam sikanca bo nie wytrzymalam i nic zadnego nawet cienia :( myslicie, ze beta ma szanse wyjsc jeszcze pozytywna czy juz nie ma szans :( :(
Zawsze jest szansa...choć po moich doświadczeniach stwierdzam że bywa. różnie ,ja miałam cień cienia 9 dpt, a 11 dpt beta negatywna; ( okropne to wszystko, teraz podchodzę do drugiego transferu ale już brak mi entuzjazmu :(

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry