reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki Tusiaczek :) zapytam na poniedziałkowej wizycie bo ze mnie niezła panikara i chyba by mi się przydało :)

Ja na początku brałam 2 razy dziennie po 1tabletce, koło 10:00 i potem przed snem ale to może przez pierwsze 3-4dni potem już nie brałam, później jedynie 10dpt jak zaczęłam plamic to wzięłam w ramach uspokojenia bo bardzo się stresowalam no i teraz biorę po pół tabletki z rana i na wieczór bo mam to plamienie z powodu krwiaka to nawet pani doktor zaleciła żeby wziąć relanium.

reklama
Ja po ostatnim transferze i komplikacjach tak byłam zdenerwowana że spać nie mogłam, próbuje sobie jakoś pomóc, skoro wiele dziewczyn bierze i nic się nie dzieje a wręcz pomaga to i ja spróbuję, to jest 5 mg relanium?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Są w dwóch dawkach 2mg lub 5mg zazwyczaj piszą tą mocniejszą.

Nasze 7 mm szczęścia :*

Załączniki

• received_1480276535376985.jpeg
    received_1480276535376985.jpeg
    129,3 KB · Wyświetleń: 129
Jest tu ktoś jeszcze? Sen z nerwów nie przychodzi[emoji45]

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Dziewczynki myślę się suplementowac Humavitem, czytałam opracowanie naukowe, gdzie piszą o dobrych wynikach po suplementacji co wy na to? Skład to b 6 b12 biotyna i kwas foliowy?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Brałam wszystkie te witaminy oddzielnie. Plus jeszcze omega3, a+e, d itp niewielu nie Brałam! czułam się jak starsza pani bo tyle tych tabletek. No i nie wyszło!!!
Spróbuję jeszcze raz. Suplementy też będę brać-najlepiej od teraz, żeby miały czas zadziałać. Trochę to męczące. Po transferze miałam ustawione alarmy w telefonie kiedy mam brać poszczególne leki. Estradiol i progesteron były idealne! Czułam się jakby uwiązana przez to wszystko, ale i pełna nadziei. Zrobiłam wszystko co mogłam. I dupa.
Nie wiem czemu to piszę. Minął prawie tydzień od negatywnej bety, a ja jeszcze nie zapomniałam...
Pozdrawiam wszystkie dzielne Kobiety

Jak na razie stosowalsm go do sałatek .
Już nie piszmy o jedzeniu bo znowu na coś mnie najdzie- a te 10 kilo to z kosmosu nie wpadło na mnie

Ja na plusie w 35,5 mialam 23 kg a dzus 39 dni Po poridzie zostalo 7 kg [emoji33]tylko ze te 7 kg to teraz dziennie tylko 20 gram trace ciut wolno [emoji847]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzis 12dpt trzy dniowego zarodka zrobilam sikanca bo nie wytrzymalam i nic zadnego nawet cienia :( myslicie, ze beta ma szanse wyjsc jeszcze pozytywna czy juz nie ma szans :( :(

Do góry