reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzięki Tusiaczek :) zapytam na poniedziałkowej wizycie bo ze mnie niezła panikara i chyba by mi się przydało :)

Ja na początku brałam 2 razy dziennie po 1tabletce, koło 10:00 i potem przed snem ale to może przez pierwsze 3-4dni potem już nie brałam, później jedynie 10dpt jak zaczęłam plamic to wzięłam w ramach uspokojenia bo bardzo się stresowalam no i teraz biorę po pół tabletki z rana i na wieczór bo mam to plamienie z powodu krwiaka to nawet pani doktor zaleciła żeby wziąć relanium.

reklama
Ja po ostatnim transferze i komplikacjach tak byłam zdenerwowana że spać nie mogłam, próbuje sobie jakoś pomóc, skoro wiele dziewczyn bierze i nic się nie dzieje a wręcz pomaga to i ja spróbuję, to jest 5 mg relanium?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Są w dwóch dawkach 2mg lub 5mg zazwyczaj piszą tą mocniejszą.

Nasze 7 mm szczęścia :*

Załączniki

• received_1480276535376985.jpeg
    received_1480276535376985.jpeg
    129,3 KB · Wyświetleń: 125
Jest tu ktoś jeszcze? Sen z nerwów nie przychodzi[emoji45]

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Dziewczynki myślę się suplementowac Humavitem, czytałam opracowanie naukowe, gdzie piszą o dobrych wynikach po suplementacji co wy na to? Skład to b 6 b12 biotyna i kwas foliowy?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Brałam wszystkie te witaminy oddzielnie. Plus jeszcze omega3, a+e, d itp niewielu nie Brałam! czułam się jak starsza pani bo tyle tych tabletek. No i nie wyszło!!!
Spróbuję jeszcze raz. Suplementy też będę brać-najlepiej od teraz, żeby miały czas zadziałać. Trochę to męczące. Po transferze miałam ustawione alarmy w telefonie kiedy mam brać poszczególne leki. Estradiol i progesteron były idealne! Czułam się jakby uwiązana przez to wszystko, ale i pełna nadziei. Zrobiłam wszystko co mogłam. I dupa.
Nie wiem czemu to piszę. Minął prawie tydzień od negatywnej bety, a ja jeszcze nie zapomniałam...
Pozdrawiam wszystkie dzielne Kobiety

Jak na razie stosowalsm go do sałatek .
Już nie piszmy o jedzeniu bo znowu na coś mnie najdzie- a te 10 kilo to z kosmosu nie wpadło na mnie

Ja na plusie w 35,5 mialam 23 kg a dzus 39 dni Po poridzie zostalo 7 kg [emoji33]tylko ze te 7 kg to teraz dziennie tylko 20 gram trace ciut wolno [emoji847]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzis 12dpt trzy dniowego zarodka zrobilam sikanca bo nie wytrzymalam i nic zadnego nawet cienia :( myslicie, ze beta ma szanse wyjsc jeszcze pozytywna czy juz nie ma szans :( :(

Do góry