reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Znowu się nie udało, nie mam sił walczyć dalej, tym bardziej ze znów nie mam mrozakow :frown: znikam już na zawsze ....

Dziś jest Ci ciężko czujesz ból,smutek , zadajesz sobie pytania dlaczego znowu się nie udało.
Wiem co przeżywasz po mimo iż mi udało się za 1 razem ale moja droga też była długa. Kiedy się udało po raz pierwszy ogromne emocje, euforia pierwsze wyczekane dziecko od 4 lat, trwało to 2 tygodnie kiedy zapadł wyrok ciąży pozamacicznej .
Wtedy świat się dla mnie zawalił nie chciałam żyć.
Ale powiedziałam sobie że nie mogę się poddać za bardzo pragnę, po roku kolejnych starań decyzja o in vitro i trafiłam tu na forum za co dziękuję temu na górze bo nie wiem jak bym dała radę . Nie poddawaj się ; poukładane sobie wszystko i wróć tu my na Ciebie czekamy !!!

Dziś jest Ci ciężko czujesz ból,smutek , zadajesz sobie pytania dlaczego znowu się nie udało.
Wiem co przeżywasz po mimo iż mi udało się za 1 razem ale moja droga też była długa. Kiedy się udało po raz pierwszy ogromne emocje, euforia pierwsze wyczekane dziecko od 4 lat, trwało to 2 tygodnie kiedy zapadł wyrok ciąży pozamacicznej .
Wtedy świat się dla mnie zawalił nie chciałam żyć.
Ale powiedziałam sobie że nie mogę się poddać za bardzo pragnę, po roku kolejnych starań decyzja o in vitro i trafiłam tu na forum za co dziękuję temu na górze bo nie wiem jak bym dała radę . Nie poddawaj się ; poukładane sobie wszystko i wróć tu my na Ciebie czekamy !!!

Te ciaze pozamaciczne to chyba lepiej wogole nie byc i bete miec zero prawda.....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry