M@gda
Moderatorka
Haha, chciałabymBedzue ,bedzue i jedno I blizniaki nastepnym razem[emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, chciałabymBedzue ,bedzue i jedno I blizniaki nastepnym razem[emoji7]
Peeggy, będziemy czekać, aż skończysz żałobę.Znowu się nie udało, nie mam sił walczyć dalej, tym bardziej ze znów nie mam mrozakow znikam już na zawsze ....
To odezwij się na grudniowych mamach, ja tam jestem, i Oska, i Roksi.Śliczny !!!! Cudny !!!! Kochana ja mam termin na 9 grudnia
Znowu się nie udało, nie mam sił walczyć dalej, tym bardziej ze znów nie mam mrozakow znikam już na zawsze ....
Ale pomimo tego i tak nie masz prawa się poddać!!! Nie na tym to polega!!!
U mnie na 100% chłopak i od słodyczy nie odchodzę więc nie ma reguły
Frytki z octem tego to jeszcze nie jadłam
Dziś jest Ci ciężko czujesz ból,smutek , zadajesz sobie pytania dlaczego znowu się nie udało.
Wiem co przeżywasz po mimo iż mi udało się za 1 razem ale moja droga też była długa. Kiedy się udało po raz pierwszy ogromne emocje, euforia pierwsze wyczekane dziecko od 4 lat, trwało to 2 tygodnie kiedy zapadł wyrok ciąży pozamacicznej .
Wtedy świat się dla mnie zawalił nie chciałam żyć.
Ale powiedziałam sobie że nie mogę się poddać za bardzo pragnę, po roku kolejnych starań decyzja o in vitro i trafiłam tu na forum za co dziękuję temu na górze bo nie wiem jak bym dała radę . Nie poddawaj się ; poukładane sobie wszystko i wróć tu my na Ciebie czekamy !!!
Sprobuj ocet balsamiczny hmmmm do salatek do frytek do miesa di wszystkiego daje
Peggy;(((((
Bardzo i to bardzo mi przykro,mam nadzieję że jednak po jakiś czasie znajdziesz jeszcze siłę i wolę walki tego Ci życzęZnowu się nie udało, nie mam sił walczyć dalej, tym bardziej ze znów nie mam mrozakow znikam już na zawsze ....
Te ciaze pozamaciczne to chyba lepiej wogole nie byc i bete miec zero prawda.....