Przykro mi bo widze jak cierpisz. Życzę Ci tej siły której dziś zabrakło by zawalczyć jeszcze raz. Mam nadzieje że wrócisz do nasZnowu się nie udało, nie mam sił walczyć dalej, tym bardziej ze znów nie mam mrozakowznikam już na zawsze ....
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
To teraz pelen relaks do pozytywnej bety [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dziewczyny ja dzis po criotransferze. mam dobre mysli
Wogole sie nie stresuje i nie mysle o tym jak ostatnio.
Mialam podana kroplowke z tractocile. Ktoras z Was miala? mialam pol godz przed transferem i 3h po.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
tusiaczzek1988
Dziewczyny ja dzis po criotransferze. mam dobre mysli
Mialam podana kroplowke z tractocile. Ktoras z Was miala? mialam pol godz przed transferem i 3h po.
Tak ja miałam ale ja miałam podane troszkę chyba z 2min przed transferem a potem po transferze jeszcze leżałam z 3h...Udało się jestem w ciąży co prawda zagrożonej ale jestem, dobrze się czułam po tej kroplowce.
Dusia_88
No ja tez sie dobrze czuje. Do tego relanium i chodze dzis jak naćpanaTak ja miałam ale ja miałam podane troszkę chyba z 2min przed transferem a potem po transferze jeszcze leżałam z 3h...Udało się jestem w ciąży co prawda zagrożonej ale jestem, dobrze się czułam po tej kroplowce.
Pozytywne nastawienie to polowa sukcesu [emoji4] a za drugą mocno trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dziewczyny ja dzis po criotransferze. mam dobre mysli
Juliett222
Zaangażowana w BB
Dziewczyny a ja się kiepsko czuje jak bym miała grypę żołądkowa byłam w toalecie już z 5 razy od rana. Czy to normalne?
Rustynka
Mam pytanie bo po iui miałam cp. Czy tobie przytrafila się CP przez Ivf czy naturalne i czy kolejna ciąża już normalna?
Pierwsza ciąża naturalna po 3 nieudanych iui.
Teraz po in vitro ciąża książkowa jak na razie, bez plamien i żadnych przygód , gdyby nie ruchy dziecka i rosnący brzuszek to bym się zastanawiała czy w niej jestem
![Uśmiech :-) :) :-) :)](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
tusiaczzek1988
No ja tez sie dobrze czuje. Do tego relanium i chodze dzis jak naćpana![]()
Hehh to się lepiej połóż he he
reklama
G
gość 5
Gość
Podziel się: