reklama
Słońce tak mi przykro. Nie potrafię nawet sobie wyobrazić co przeżywasz... Tak bardzo mi przykro...Znowu się nie udało, nie mam sił walczyć dalej, tym bardziej ze znów nie mam mrozakow znikam już na zawsze ....
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Dziś zaczęła mi się @ i nie wiem czy odzywać się do doktorka na kiedy się umówić. Chciałabym podejść w tym cyklu do crio transferu. Brałyście jakieś leki jak tak to od którego dnia cyklu?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Od 2dc brałam estrofem.
Chocolateri
Przykro miZnowu się nie udało, nie mam sił walczyć dalej, tym bardziej ze znów nie mam mrozakow znikam już na zawsze ....
Odpocznij psychicznie, zregeneruj siły i wróć [emoji8] [emoji173]
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Chocolateri
Gratulacje ! [emoji173]Przedstawiam wam moje cudowne 3mm człowieka.
Zobacz załącznik 803380
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Żanka1410
Zaangażowana w BB
Znowu się nie udało, nie mam sił walczyć dalej, tym bardziej ze znów nie mam mrozakow znikam już na zawsze ....
Matko tak mi przykro :'( :'(
Chyba wszystkie znamy ten ból i tę beznadzieję[emoji22]Matko tak mi przykro :'( :'(
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Rustynka
No wiem. Z tym, że u niej zupełny naturals. Dwóch chłopców. Ja właśnie zjadłam frytki z octem, więc chłopcy chyba i u mnie się zapowiadają. Na słodkie patrzeć nie mogę [emoji1] [emoji1]
U mnie na 100% chłopak i od słodyczy nie odchodzę więc nie ma reguły
Frytki z octem tego to jeszcze nie jadłam
karolina1984
Kochana dzis pozwalamy Ci sie wypłakać , każda prawie z nas to przerabiała , ale pamiętaj po burzy zawsze wychodzi słońce !!! Walcz dalejZnowu się nie udało, nie mam sił walczyć dalej, tym bardziej ze znów nie mam mrozakow znikam już na zawsze ....
reklama
M@gda
Moderatorka
Albo koty nie będą zby wymaltretowane, bo MIŁOSĆ (i maltretacje) do kotów będzie dzielić na 4.4koty?? Ale dzidzi bedzie wyglaskane
Cudowne widoczki na foto [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: