Dołączam sięBardzo mi przykro, popłacz... i WALCZ DALEJ!!!
reklama
Ooooo to i ja tak mam że słodycze bleee.... Ale tak wcześnie!?No wiem. Z tym, że u niej zupełny naturals. Dwóch chłopców. Ja właśnie zjadłam frytki z octem, więc chłopcy chyba i u mnie się zapowiadają. Na słodkie patrzeć nie mogę [emoji1] [emoji1]
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Fanka BB :)
Czekam na informacje i kibicuje[emoji110] [emoji110]Miło ze pamiętasz
Myślę że będę coś wiedzieć w przyszłym tygodniu,mam nadzieje początek- połowa maja.
Jeszcze raz gratuluję
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
karolina1984
Śliczny !!!! Cudny !!!! Kochana ja mam termin na 9 grudniaPrzedstawiam wam moje cudowne 3mm człowieka.
Zobacz załącznik 803380
adunnnia90
Tak mi przykro [emoji22] [emoji20]Znowu się nie udało, nie mam sił walczyć dalej, tym bardziej ze znów nie mam mrozakow znikam już na zawsze ....
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
karolina1984
Daj kochana znac jak zabije serduszko ja ide we wtorek mam nadzieje , ze usłyszę
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No wiem. Z tym, że u niej zupełny naturals. Dwóch chłopców. Ja właśnie zjadłam frytki z octem, więc chłopcy chyba i u mnie się zapowiadają. Na słodkie patrzeć nie mogę [emoji1] [emoji1]
Tak wiem pamietam pisalas ze naturals
Tylko ze popatrz tobie obydwa Sue przyjely!! To przezaczenie
Z zachciankami to Ja tez zero slodkiego tak jak I przed ciaza wole slone no i mam laleczke
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Alfistka
Znowu się nie udało, nie mam sił walczyć dalej, tym bardziej ze znów nie mam mrozakow znikam już na zawsze ....
Czy Ty miałaś IVF? Wiem, że głupie pytanie ale jestem nowa a na opisie widzę tylko IUI
reklama
Alfistka
Przepraszam, mialaś ICSI a nie IUIZnowu się nie udało, nie mam sił walczyć dalej, tym bardziej ze znów nie mam mrozakow znikam już na zawsze ....
Podziel się: