reklama
anetka303
Fanka BB :)
Przykro mi, nic tak je boli jak utrata nadziei. Ale to przeminie, otrzepiesz kolana i będziesz walczyć dalej. Dużo, dużo siły kochana Ci życzę i wsparcia u najbliższych - bo u nas masz zawsze [emoji11]Niestety mam odstawic leki, i czekac az sie oczysci . Beta wzrosla do 129 ale to za malo. We wtorek powtorka bety, czy juz spada. . Siedze i placze , musze odereagowac
[emoji127] 28.10.2017
adunnnia90
Bedzie napewno Ci dane zobaczysz!!! [emoji4] [emoji173]a ja jeszcze taki czas do transferu...najgorsze jest to czekanie, później tez sie czeka ale tak jakoś bardziej pozytywnie, z nadzieją Modlę się żeby tym razem było mi dane cieszyć się z wysokiej bety...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
[emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22]Niestety mam odstawic leki, i czekac az sie oczysci . Beta wzrosla do 129 ale to za malo. We wtorek powtorka bety, czy juz spada. . Siedze i placze , musze odereagowac
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Juliett222
Zaangażowana w BB
Ja byłam na urlopie do dnia testu później pracowałam do pierwszej wizyty i teraz l4Dzieczyny czy Wy od dnia punkcji jesteście na l4?
gosia321
CudoPrzedstawiam wam moje cudowne 3mm człowieka.
Zobacz załącznik 803380
TakDzieczyny czy Wy od dnia punkcji jesteście na l4?
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
aniaAsia222
Adunnia szczerze gratuluje ;-) dobrze czytac tak pozytywne wpisy dziewczyn, które leczą się w tej klinice co ja :-)
Dziewczyny mam pytanie. Musialam się skonsultowac ze specjalistą od chorob zakaznych bo mam wirusowe zapalenie wątroby czyli zoltaczke. Sama zoltaczka nie jest wogole istotna ale dr. wypisała mi w karcie ze co dwa miesiace mam powtarzac badanie toksoplazmozy. Kazda kobieta w ciazy tak musi ?
Dziewczyny mam pytanie. Musialam się skonsultowac ze specjalistą od chorob zakaznych bo mam wirusowe zapalenie wątroby czyli zoltaczke. Sama zoltaczka nie jest wogole istotna ale dr. wypisała mi w karcie ze co dwa miesiace mam powtarzac badanie toksoplazmozy. Kazda kobieta w ciazy tak musi ?
Żanka1410
Zaangażowana w BB
Dzieczyny czy Wy od dnia punkcji jesteście na l4?
Ja od transferu.
Dziewczyny mam pytanie dzis 10 dpt a mnie od wczoraj boli prawy jajnik caly czas, czy to moze byc zly znak ??
reklama
CzarnaInka
Pociesze Cie, ze rzadko dochodzi do porodow w wyznaczonym terminie. Moze to np bedzie w MikolajkiDziś 6t1d (od lekarza jak liczył po ivf i z usg), więc termin na 13 grudnia.
Trochę smutna data dla moje męża, bo tego dnia zmarła mu mama i to by była 10 rocznica, o ile się nie mylę.
Podziel się: