reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja po punkcji odrazu do pracy. Po pierwszym trasferze l4- nieudany, po drugim transferze do pracy chodzilam- transfer udany wiec nie ma reguły.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No widzicie czyli wniosek jest jeden troche loteria. Dla własnego spokoju by nic sobie nie zarzucić jak na pierwszy raz skorzystam z l4. Ależ ta nasza droga wyboista.

reklama
Dziś 6t1d (od lekarza jak liczył po ivf i z usg), więc termin na 13 grudnia.
Trochę smutna data dla moje męża, bo tego dnia zmarła mu mama i to by była 10 rocznica, o ile się nie mylę.
A może to właśnie Ona wybrała Wam ten termin? Ja wierzę w takie rzeczy. Już tam wyżej lepiej wiedzą co robią niż my tu na Ziemi malutccy...[emoji8]

Potwierdzam. Ostatnio mój lekarz powiedział, ze na 100% urodzę przed terminem i już w 30 tygodniu mam ściągać męża do Polski. Moja siostra urodziła właśnie bliźnięta w 31 tyg i 6 dniu. Tu nie ma reguły.
Oska, ale ty masz dwójkę :) tu wiadomo że wcześniej dzieciaki zobaczysz:)

Chciałabym zostać w domu, za dużo już poświeciłam. Leczę się od czerwca 2016 w klinice i ani razu nie brałam l4. Jestem na kierowniczym stanowisku i chce sie poprostu zrelaksować i nie myśleć o pracy. Znowu in vitro nie jest tanie, a stres nie sprzyja zachodzeniu w ciąże.
Kochana, ja mam podobną sytuację, czekam na stymulację i od razu od punkcji biorę l4 bez zastanowienia :-D

reklama
Do góry