reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@gosia321 ja na krótkim protokole słabo wpadłam może dlatego że podobno nie jest zalecany dla kobiet z pcos., a więc na krótkim osiągnęłam wynik 11 komórek 3 dojrzałe z czego 1 dotrwala do 3 doby bardzo slabiutka i transfer sie nie przyjął., na długim protokole 27 komórek 6 dojrzałych., 4 przetrwały do blastocysty., 1 w brzuchu , 1 nie została że mną, 2 na zimowisku .Także u mnie zdecydowanie długi protokół.
To chyba zalezy od organizmu. Ja mam pcos i protokol krotki. 13 kom zaplodnilo sie a do stadium blastocysty przezylo 6. 1 siedzi w brzuchu a 5 na zimowisku. Znajoma tez ma pcos i tez idzie protokolem krotkim...

reklama
Ojej super sie cieszę!!!
Tak czekałam na dobre wiadomości od ciebie :)
Pewnie nie pamiętasz ale jakoś podobnie miałyśmy pierwszy (nieudany ) transfer:no2:
Teraz tez juz przygotowuje się do crio.....
Daj boże będzie podobnie:):)
Pewnie ze pamietam [emoji4] napewno sie tym razem uda nie moze byc inaczej [emoji110] trzymam kciuki [emoji110] a kiedy crio?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Robiłam przedwczoraj!!! Lekarz kazał zrobić jutro ale ja nie wytrzymałam i dziś poleciałam. Jutro też polecę!!!!

Dziś pierwsza noc od tygodnia przespałam i nie obudził mnie ból brzucha (tylko budzik męża o 4.00) może dlatego że wypiłam Melisę przed snem... Ale ten ból w plecach i ciemność w podbrzuszu czuję....
Poza tym rano jak robiłam siku to na papierze zobaczyłam kropkę taką ciemniejsza wielkości kropki w SMS... Co to mogło być!?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bertha - czystych wymazów :)
Bertha czysciutko tam ma być!!!!
Dzieki za kciuki!! głupi wymaz a tyle stresu mialam.. choc nic nie moge przeciez zrobic, bedzie co bedzie.. teraz czekanie na wynik i wizyta u gina w srode.. oby bylo czysciutko w wymazie i na jajnikach i wtedy moge zaczynac stymulacje!! :)
Mrozaczkow nie mam wiec bede potrzebowac ogromnych kciukow !!;), najlepiej JuZ bym chciala zaczac Ale dam sobie czas a noz sie uda naturalnie [emoji102],poza tym Po cc rok czasu wskazany na przystanku czekac....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie, dlatego ja bym bardzo chciala móc rodzic naturalnie, zeby od razu po ciazy sie znowu starac naturalnie :) a nuź bedzie niespodzianka ;) no ale najpierw musze zajsc i urodzic pierwszego bejbika, zeby sie tym martwic ;)

Chyba nie mogę powiedzieć tak do konca że jest dobrze bo krwawie dalej, krwiak jest bardzo duży na dole pod pecherzykami jest niestety spore ryzyko ale nadzieja i szanse też są. Dostałam antybiotyk bo podobno krwiaki lubią rozbić jakiś stan zapalny, dostałam też lek na zatrzymanie krwawienia i dostałam również prolutex żeby podnieść progesteron mimo że dawki już mam i tak spore...
Mocno trzymam kciuki zeby krwiak zostawił twoje kropki w spokoju!

Dziewczyny beta 9dpt dwoch 5 dniowych mrozakow 286 [emoji7][emoji7][emoji7] siedze i becze ze szczescia!!!!!!

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje adunnnia :)

Do góry