M@gda
Moderatorka
Dużo śpię, jestem taka trochę przymulona. Ale jak pośpię to czuję się w porządku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo śpię, jestem taka trochę przymulona. Ale jak pośpię to czuję się w porządku.
Nie będę mydlić oczu, że jest fantastycznie, ale nie jest beznadziejnie. Może jeszcze przyspieszy i już będzie się rozwijał w odpowiednim tempie.Pecherzyk ciazowy jest slabo widoczny w macicy, tylko jest maly 4 mm, wiec ciaza pozamaciczna chyba odpada. Odpowiada 5 tyg, a wedlug obliczen powinien byc 6 tyg.
Dobrze się wpisałaś.Wpisałam się. Mam nadzieje, że dobrze
OkDobrze się wpisałaś.
Jeślibyś mogła jeszcze dodawać te B, byłoby super. Dzięki nim twój nick jest pogrubiony.
Do lekarza mam na 10 jak beda wyniki betyNie będę mydlić oczu, że jest fantastycznie, ale nie jest beznadziejnie. Może jeszcze przyspieszy i już będzie się rozwijał w odpowiednim tempie.
Co powiedział lekarz?
Przejdź się może na spacer, albo do kawiarni na ciastko i herbatkę, kup gazete - nie myśl chwile o tym.Do lekarza mam na 10 jak beda wyniki bety
Jeszcze o tym nie myślałam, chwilowo czekam na serduszko.Dziewczyny czy robicie test papa i kiedy?
Bo mi lekarz 12 maja ma mi polecic genetyka. Czytam w necie jak to się wykrywa o co chodzi bo zielona jestem.Jeszcze o tym nie myślałam, chwilowo czekam na serduszko.