reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To już nie plamisz? A pytam o te igły i strzykawki bo mój facet pojedzie po to do apteki to muszę dać mu wytyczne co i jak...
A stosujesz też ten cyclonamine?
To lekarka jak badała mnie na kozie to zaglądnela do środka i mówi mi że sporo jest takiej starej krwi ale też jest i świeża.
Po tym relanium się uspokoiło i od 4 dni nie plamię ,pomału teraz z niego schodzę . Niech mąż cieniutkie igiełki ale nie za krótkie,bo może wylecieć trochę tego prolutexu ja mam na 19mm długie jak dostanie na 16 mm to są super . Bo można go dać domięśniowo i podskórne ( lepsza 2 wersja)

reklama
Po tym relanium się uspokoiło i od 4 dni nie plamię ,pomału teraz z niego schodzę . Niech mąż cieniutkie igiełki ale nie za krótkie,bo może wylecieć trochę tego prolutexu ja mam na 19mm długie jak dostanie na 16 mm to są super . Bo można go dać domięśniowo i podskórne ( lepsza 2 wersja)
A tego cyclonamine nie brałam.

W Internecie znalazłam że tylko 20-40% osiąga stadium moruli nie sądziłam że takie małe szanse są [emoji22]

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
A po kiego diabła czytasz internety i się dołujesz!!!

Twoje samopoczucie nic nei pomoże teraz a po transferze może zaszkodzić!!!
Pomyśl sobie, że przynajmniej jeden zarodek Ci podadzą i już!!!

Ostatnia edycja:
wraca 29 go kwietnia, ale Szymańska fajna babka też i Joko u niej się leczy :) Daj znak jak po wizycie u niej.
Byłam rano na wizycie- miałam usg, pęcherzyk na razie mały bo tylko 11mm ale wyglada na dominujący Wiec szansa na owulke jest :) w pon mam kolejna wizytę i do zbadania progesteron i LH Jeśli udało by się z transferem przed majówka to pewnie podejdę teraz a jeśli w trakcie to pewnie odpuszczę bo chcemy wyjechać na te kilka dni

Byłam rano na wizycie- miałam usg, pęcherzyk na razie mały bo tylko 11mm ale wyglada na dominujący Wiec szansa na owulke jest :) w pon mam kolejna wizytę i do zbadania progesteron i LH Jeśli udało by się z transferem przed majówka to pewnie podejdę teraz a jeśli w trakcie to pewnie odpuszczę bo chcemy wyjechać na te kilka dni
No to super!!!! Ja też w poniedziałek wizyta :)

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

To już nie plamisz? A pytam o te igły i strzykawki bo mój facet pojedzie po to do apteki to muszę dać mu wytyczne co i jak...
A stosujesz też ten cyclonamine?
To lekarka jak badała mnie na kozie to zaglądnela do środka i mówi mi że sporo jest takiej starej krwi ale też jest i świeża.
nie mam już ulotki do prolutexu, ale na ulotce były chyba wskazane rodzaje/oznaczenia igieł, tak mi się wydaje

Moja koleżanka po udanym IVF poszła do lekarza ( kilka miesięcy po porodzie) bo jej się okres rozlegulowal a chcieli z mężem zacząć IVF by dać małej rodzeństwo bez dużej różnicy wieku. A tu dr mówi "Gratulacje jest pani w ciazy " . Lekarze na naturalne poczęcie przed IVF nie dawali im szans.
A wiesz moze co bylo przyczyna, ze musieli robic IVF?

reklama
Ja komórek 13 mogli zaplodnic 6 z tych 6-ciu trzy zaplodnily się prawidłowo i 3 nieprawidłowo. Z trzech prawidłowych jeden zarodek 1 klasy podany w 3 dobie a dwa duzo słabsze pozostały do obserwacji do 5 doby jednak obydwa się zatrzymały i nie mam mrozaczkow...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Joko a czemu miałaś podany w 3 dobie?

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Do góry