Dziewczyny a u jakiego lekarza jestescie? My tez InvimedA to w sumie ciekawe bo u mnie w tej samej klinice jest obowiązkowe. Nie można wykonać punkcji bez tego badania.
reklama
M@gda
Moderatorka
A to w sumie ciekawe bo u mnie w tej samej klinice jest obowiązkowe. Nie można wykonać punkcji bez tego badania.
U mnie tak samo. Podejscie do ivf - zrobienie kariotypów.
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Miałam kilka mocnych skurczy nie krwawie jeszcze krew by się chyba odrazu pojawiła prawda? mam nadzieję, że moje dzieci są jesxze ze mną mąż pojechał po herbatę koperkowa ona działa rozkutcxajao. Boję się bardzo
Wiesz może się przejadlas i teraz są tego skutki, niestety wszystkie dolegliwości, bóle wychodzą wieczorem... Nie martw się na pewno nic maluchom nie ma. Jednak gdyby pojawiło się krwawienie smigaj na pogotowie. Ale myślę że tu wszystko się powiazalo, jedzenie, rozciąganie macicy i tak Ci to teraz dokucza.
Ja dziś maksymalnie odpuściłam z jedzeniem. Bo właśnie bałam się takich skutków a i tak nie czuje się za dobrze...
M@gda
Moderatorka
Dziewczyny a u jakiego lekarza jestescie? My tez Invimed
W którym mieście?
Ja w Wawie.
Ja tez w Wawie, u dr Kaczyńskiego.W którym mieście?
Ja w Wawie.
M@gda
Moderatorka
Widzisz, ja też.Ja tez w Wawie, u dr Kaczyńskiego.
Każe wam zrobić kariotypy.
Roksii89
Fanka BB :)
Od jutra też zmieniam dietę o ile będzie po co bo nic nie przechodziWiesz może się przejadlas i teraz są tego skutki, niestety wszystkie dolegliwości, bóle wychodzą wieczorem... Nie martw się na pewno nic maluchom nie ma. Jednak gdyby pojawiło się krwawienie smigaj na pogotowie. Ale myślę że tu wszystko się powiazalo, jedzenie, rozciąganie macicy i tak Ci to teraz dokucza.
Ja dziś maksymalnie odpuściłam z jedzeniem. Bo właśnie bałam się takich skutków a i tak nie czuje się za dobrze...
Dziewczyny nawet jesli lekarz nie mowi, ze kariotyp jest obowiazkowy to myślę, ze warto go zrobic. Maz byl leczony u androloga, lekarz nie zlecil nam kariotypu, a od tego powinien byl zacząć... okazalo sie, ze przy translokacji meza nasienie nigdy nie bedzie w normie i ze leczenie andrologiczne nie ma sensu. Tracilismy czas i pieniadze a wyniki nasienia pogarszaly sie. W klinice w ktorej byliśmy na poczatku nie zlecono nam kariotypu, sami poszlismy do genetyka i on zlecil kariotyp i cftr i wyszla translokacja. Skutek - musielismy w trakcie stymulacji zmienic klinike (wtedy przyszły wyniki kariotypu) przez nieodpowiedzialnego lekarza prowadzącego i zlecenie iv bez wykonania wystarczającej liczby badan...Dziewczyny a u jakiego lekarza jestescie? My tez Invimed
Mamy kariotypy i niestety translokacje zrownowazona u meza podobno on zleca duzo badan, często niepotrzebnych i kosztownych, ale jeszcze za malo go znam zeby sie wypowiadać...Widzisz, ja też.
Każe wam zrobić kariotypy.
reklama
Podziel się: