reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jeśli to dopiero początek stymulacji to do połowy cyklu wyprodukujesz jeszcze kilka napewno, nie stresuj się to w niczym nie pomaga, możesz mieć mniej pęcherzyków ale z dobrymi komórkami jajowymi, dużo niekoniecznie znaczy dobrze..

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj minął ósmy dzień cyklu, mam nadzieję, że jeszcze wyprodukuję jakieś, bo nie wiem czy jest sens robić punkcję przy 4 pęcherzykach, szczególnie, że niektóre pęcherzyki mogą być puste, a mamy problem z nasieniem i translokacje w chromosomach, więc z 4 komórek mogłoby nie być czego transferować.. :(

reklama
Wzięłam leżę ale jest coraz gorzej dostałam skurczów i te gazy nie wiem czy nie jechać do szpitala

Myślę że po espumisanie Ci przejdzie ale jak się bardzo boisz to jedz na pogotowie, może podadzą Ci kroplówkę z atozibanu albo do mięśniową nospę podają i może coś na wzdęcia tylko z tego co wiem podają to samo co właśnie wzięłaś nospę i espumisan.

Strasznie drogo. Ja w invicie płaciłam 8000 i mogłam w tej cenie do 8 zarodków przebadany

[emoji127] 28.10.2017
Dziewczyny, a z jakiej przyczyny i w jakich klinikach miałyście robione PDG? Ile zarodków miałyście przebadanych i ile udało się transferować, a ile "odpadło"? Za którym razem się udało? My przenieśliśmy się do Invimedu, ze względu na translokację w chromosomach męża będziemy pewnie skazani na PDG, ale mając np. jeden zarodek pozytywnie oceniony przez embriologa, nie wiem czy będzie sens go wysyłać do Walencji (w Invimedzie nie robią PDG na miejscu), boję się, że w transporcie coś mu się stanie :( :( :(

Ja jutro dzwonie do lekarza i wszystkiego się dowiem. ...a ile się staracie? Miałaś iui? Ile masz lat (Ja niedługo 29 i lekarz twierdzi, że jestem młoda...ja tak nie uważam. ..:(
Kojarzę Cię z forum o inseminacji :)
32lata, starania- ponad 2 lata,w tym dwie iui na cyklach naturalnych. Rozpoznanie-nieplodność idiopatyczna. Niby wszystko ok.a jednak w ciąży nigdy nie byłam. Na początku maja wybieram się na wizytę ustalić plan przygotowań do in vitro.
Kariotyp mam ochotę sprawdzić..okropnie boję się wad genetycznych...

1492455414-aaaaaa.png

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli ktos nie da rady tego wypic to można probowac z tabletkami z siemienia lnianego.

reklama
Miałam kilka mocnych skurczy nie krwawie jeszcze krew by się chyba odrazu pojawiła prawda? mam nadzieję, że moje dzieci są jesxze ze mną mąż pojechał po herbatę koperkowa ona działa rozkutcxajao. Boję się bardzo

Do góry