Nataliaa93
Fanka BB :)
Dziewczyny którym się udało i są w pierwszych miesiącach ciazy, czy wy macie jakieś objawy, wymioty? U mnie nic, jedynie jestem zmęczona i dużo śpię ale nic poza tym..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idz jutro do apteki albo znajdz dzis calodobowa i popros o cis na zaparcia dla kobiet w ciazy. Albo kup czopki glicerynowe. Zaparcia nie sa dobre w ciazy lepiej cos wziasc na wspomaganie pracy jelit niz sie meczycDziewczyny ja się chyba wykończę...
Od wczoraj mam ochotę pójść z grubszą sprawa do toalety ale co tam pójdę to nic ze mnie nie chce wyjść, już nawet mi hemoroidy wyszły, nie dość że nie mogę się wypróżnić to jeszcze krew mi się leje takie mam podrażnienia masakra... I oblewam się co chwilę potem - źle się czuje strasznie
Pomódl sie do Świętej RityChciałabym w to wierzyć, coraz mniej mam w sobie wiary...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam mdlosci i czasami bole brzuchaDziewczyny którym się udało i są w pierwszych miesiącach ciazy, czy wy macie jakieś objawy, wymioty? U mnie nic, jedynie jestem zmęczona i dużo śpię ale nic poza tym..
Ja mam mdłości i na nic n8e mam ochoty i jestem zmęczonaDziewczyny którym się udało i są w pierwszych miesiącach ciazy, czy wy macie jakieś objawy, wymioty? U mnie nic, jedynie jestem zmęczona i dużo śpię ale nic poza tym..
Kurcze , a próbowałaś czopek glicerynowy?mi lekarka kazała pic wodę że startym imbirem plasterkiem cytryny i miodem pije taki dzbanek 1,5 l dziennie jest trochę lepiej ale szału nie ma , wogole przez te święta,a u mnie spacer odpada,bo mam nakaz leżenia.Dziewczyny ja się chyba wykończę...
Od wczoraj mam ochotę pójść z grubszą sprawa do toalety ale co tam pójdę to nic ze mnie nie chce wyjść, już nawet mi hemoroidy wyszły, nie dość że nie mogę się wypróżnić to jeszcze krew mi się leje takie mam podrażnienia masakra... I oblewam się co chwilę potem - źle się czuje strasznie
sprobuj siemie lniane.Dziewczyny ja się chyba wykończę...
I jeszcze śmierdzą mi niektóre rzeczy i delikatnie mnie rozpiera. Poza tym nic.Dziewczyny którym się udało i są w pierwszych miesiącach ciazy, czy wy macie jakieś objawy, wymioty? U mnie nic, jedynie jestem zmęczona i dużo śpię ale nic poza tym..