reklama
CzarnaInka
Fanka BB :)
Nie musisz czekac az dwa tygodnie, mozna wczesniej testowac, ale w wypadku zerowej najlepiej leki odstawiac, po testowaniu zaleconym przez lekarza. U mnie najlepiej sprawdza sie - zajac sie czyms na caly dzien. Najlepiej czyms umyslowym, np praca. Albo chociaz wyjsc z domu i cos porobic. Spotkac sie ze znajomymi, czy rodzina teraz w swieta. Te 2 tygodnie czekania, to dla mnie najtrudniejszy etap in vitro i chyba dla zdecydowanej wiekszosci z nas. Taki emocjonalny rollercoaster.Dzis sie rozbeczalam. Nie ma minuty zebym nie myslala o tym czy sie uda. Wczoraj byl transfer- nie dozyje tych 2 tygodni. Nerwowo nie wytrzymam. Wiem ze to zle ale nie potrafie inaczej. Macie na to jakis sposob?
G
gość 5
Gość
Dziewczyny brała któraś z Was zastrzyki Fostimon?
Hooope86
Dzis sie rozbeczalam. Nie ma minuty zebym nie myslala o tym czy sie uda. Wczoraj byl transfer- nie dozyje tych 2 tygodni. Nerwowo nie wytrzymam. Wiem ze to zle ale nie potrafie inaczej. Macie na to jakis sposob?
Zająć sie czymś pracochłonnym
Np babeczkami
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sol
Kurcze nie mam gdzie zrobić bety niestety. Zrobię jeszcze bardzo czuly test. A Tobie w ogóle nie wychodzą testy sikane jeszcze? Który jesteś dzień po transferze?Nie odstawiaj lekow, zrob najpierw bete, a potem za 48 powtorz. Ja mam bardzo niska , testy z moczu nadal nie wychodza ale lekarz powiedzial ze dopoki rosnie w normie, a tak jest ,to jest nadzieja. Trzymam kciuki za pomyslna bete
Dziękuję bardzo x
Roksii89
Boskie ty to masz jednak talent do babeczek
U mnie był crio na sztucznym, więc nie było żadnych zastrzyków z hcg. A test z Rossmanna, ale nie pamiętam jakiJuż były pozytywne testy i negatywne bety. 6dpt zakres bety we krwi jest maksymalnie 70. z czego statystycznie jest to rzędu 10-20. Nastepnego dnia około 30-40 tak pokazują badania naukowe. Test musiał byc jakiś super czuły, bo hcg we krwi nie przekłada się na ilośc w moczu. A niestety zastrzyk hcg utrzymuje się długo we krwi.
Było, że i 6dpt testy wychodziły, ale... nie ma pewności, że to nie jest zastrzyk hcg. u mnie 9dpt dopiero wyszedł test a beta była 206.
annemarie
Dziewczyny brała któraś z Was zastrzyki Fostimon?
Ja mialam FostimonDziewczyny brała któraś z Was zastrzyki Fostimon?
Evelin83
16 dpt, 9dpt mialam 3,94, 12 dpt- 10,87, 14 dpt- 17,34. We wtorek po swietach mam powtorzyc jeszcze bete. Lekarz kazal przyjmowac leki nadalKurcze nie mam gdzie zrobić bety niestety. Zrobię jeszcze bardzo czuly test. A Tobie w ogóle nie wychodzą testy sikane jeszcze? Który jesteś dzień po transferze?
Dziękuję bardzo x
reklama
tusiaczzek1988
Japierdziuuuu jakie bossskie aż szkoda je jeść
Podziel się: