reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
I jak się czułaś po nich i jakie były efekty? Mam brać zastrzyki z dwóch fiolek dziennie.
Mialam w sumie 3stymualacje na nich zaczynalam od dawki 75konczylam na 300.czulam sie super,od jakiegos 7-9dnia stymulacji zaczynal sie meldowac brzuch,tzn czulam ze cos sie dzieje.zadnych ubocznych efektow i dziala.Jesli to twoja pierwsza stymulacja to na pewni bedzie obserwowal i patrzyl jak reagujesz.mozliwe ze zwiekszy,albo i wystarczy.dobry lek.:)

Kurcze. Właśnie znalazłam też historie tutaj na forum dziewczyny z 2011 roku, której testy nie wychodziły w 11dpt a urodziła bliźniaki! Co prawda z 3 dniowych zarodków ale Twoja i jej historia mówi mi, że nie powinnam się tak po prostu poddawać od razu.
Z jednej strony wydaje mi się, że mam wszystkie objawy na ciążę ale wiem że to mogą być "urojenia" albo szalone hormony.
Tak czy inaczej poczekam z odstawianiem leków. Jutro zrobię jeszcze rano ten czuly test. Jutro mam też termin @ więc jakoś może będzie to wszystko wiarygodniejsze.

Dziękuję Ci bardzo. I trzymam mocno kciuki żeby ten twój przyrost bety był piękna ciąża :)
Jutro zrob test, ale moze wstrzymaj sie jeszcze z odstawianiem lekow. Testy sikane sa wiarygodniejsze po terminie miesiaczki. Najlepiej jakbys zrobila np w 14dpt. I najlepiej roznych firm robic. Czytalam tez, ze jakis tani test z Tesco jest bardzo czuly, a Tesco w UK macie. Mi w 11dpt po blastce kreska wychodzila taka slaba, ze nie dalabym rady uchwycic jej na zdjeciu. Maz jej nie widzial, twierdzil, ze mi sie zdaje. A beta tego dnia byla 145, a ja chcialam test na pamiatke. Urodzila sie coreczka.

Mialam w sumie 3stymualacje na nich zaczynalam od dawki 75konczylam na 300.czulam sie super,od jakiegos 7-9dnia stymulacji zaczynal sie meldowac brzuch,tzn czulam ze cos sie dzieje.zadnych ubocznych efektow i dziala.Jesli to twoja pierwsza stymulacja to na pewni bedzie obserwowal i patrzyl jak reagujesz.mozliwe ze zwiekszy,albo i wystarczy.dobry lek.:)
Dzięki :). Do tego zestawu biorę jeszcze pół gonapeptylu i to wszystko przez 6 dni a potem monitorning chyba już ostatni. Wcześniej 7 dawek gonapeptylu. To moja pierwsza stymulacja. Mam nadzieję, że pójdzie dobrze :).

Ja sie boje cokolwiek brac, smiac, kichac, kaszlec. Ja wiem ze ro tak nie dziala, ale boje sie ze mala pierdola moge moim maluchom zaszkodzis. Uwazam na to co jem i nawet ty nie za ciezko chodze/ tupie przy chodzeniu.
Ja po udanym transferze balam sie myc zeby szczoteczka elektryczna :D Ze niby wibracje przegonia mi dzidziusia z macicy ;) Przeszlam wtedy na reczne mycie zebow :) Tym razem juz bardziej na luzie...

Zająć sie czymś pracochłonnym
Np babeczkami
1492197207-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ale zajebi.......!!!!!:rolleyes::rolleyes:

reklama
Do góry