G
gość 5
Gość
I jak się czułaś po nich i jakie były efekty? Mam brać zastrzyki z dwóch fiolek dziennie.Ja mialam Fostimon
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak się czułaś po nich i jakie były efekty? Mam brać zastrzyki z dwóch fiolek dziennie.Ja mialam Fostimon
No nie dogodzisz kobiece. Jak za mało rośnie to płacz, jak dużo to tez podstępu szuka hehe [emoji4]Jedyne pocieszenie to wyniki z moczu ok
Dziewczyny tylko nie krzyczeć na mnie, czy moja beta za bardzo nie rośnie w środę 4026 dzisiaj 12509
no to tak jak my ale tez jakos żyjemy.jak czlowiek musi to da rade i juzNo to faktycznie jeszcze trochę czasu, my też na minusie cały czas ale dajemy jakoś radę. Mam nadzieję, że ten czas oczekiwania Ci szybko minie
Mialam w sumie 3stymualacje na nich zaczynalam od dawki 75konczylam na 300.czulam sie super,od jakiegos 7-9dnia stymulacji zaczynal sie meldowac brzuch,tzn czulam ze cos sie dzieje.zadnych ubocznych efektow i dziala.Jesli to twoja pierwsza stymulacja to na pewni bedzie obserwowal i patrzyl jak reagujesz.mozliwe ze zwiekszy,albo i wystarczy.dobry lek.I jak się czułaś po nich i jakie były efekty? Mam brać zastrzyki z dwóch fiolek dziennie.
Jutro zrob test, ale moze wstrzymaj sie jeszcze z odstawianiem lekow. Testy sikane sa wiarygodniejsze po terminie miesiaczki. Najlepiej jakbys zrobila np w 14dpt. I najlepiej roznych firm robic. Czytalam tez, ze jakis tani test z Tesco jest bardzo czuly, a Tesco w UK macie. Mi w 11dpt po blastce kreska wychodzila taka slaba, ze nie dalabym rady uchwycic jej na zdjeciu. Maz jej nie widzial, twierdzil, ze mi sie zdaje. A beta tego dnia byla 145, a ja chcialam test na pamiatke. Urodzila sie coreczka.Kurcze. Właśnie znalazłam też historie tutaj na forum dziewczyny z 2011 roku, której testy nie wychodziły w 11dpt a urodziła bliźniaki! Co prawda z 3 dniowych zarodków ale Twoja i jej historia mówi mi, że nie powinnam się tak po prostu poddawać od razu.
Z jednej strony wydaje mi się, że mam wszystkie objawy na ciążę ale wiem że to mogą być "urojenia" albo szalone hormony.
Tak czy inaczej poczekam z odstawianiem leków. Jutro zrobię jeszcze rano ten czuly test. Jutro mam też termin @ więc jakoś może będzie to wszystko wiarygodniejsze.
Dziękuję Ci bardzo. I trzymam mocno kciuki żeby ten twój przyrost bety był piękna ciąża
ale super!!!! jak to milo ,ze kolejnej z Nas sie udało! oby tak dalej!!!6 tydzień i 4 dzień dzidzia ma 7.7
Dzięki . Do tego zestawu biorę jeszcze pół gonapeptylu i to wszystko przez 6 dni a potem monitorning chyba już ostatni. Wcześniej 7 dawek gonapeptylu. To moja pierwsza stymulacja. Mam nadzieję, że pójdzie dobrze .Mialam w sumie 3stymualacje na nich zaczynalam od dawki 75konczylam na 300.czulam sie super,od jakiegos 7-9dnia stymulacji zaczynal sie meldowac brzuch,tzn czulam ze cos sie dzieje.zadnych ubocznych efektow i dziala.Jesli to twoja pierwsza stymulacja to na pewni bedzie obserwowal i patrzyl jak reagujesz.mozliwe ze zwiekszy,albo i wystarczy.dobry lek.
Ja po udanym transferze balam sie myc zeby szczoteczka elektryczna Ze niby wibracje przegonia mi dzidziusia z macicy Przeszlam wtedy na reczne mycie zebow Tym razem juz bardziej na luzie...Ja sie boje cokolwiek brac, smiac, kichac, kaszlec. Ja wiem ze ro tak nie dziala, ale boje sie ze mala pierdola moge moim maluchom zaszkodzis. Uwazam na to co jem i nawet ty nie za ciezko chodze/ tupie przy chodzeniu.
ale zajebi.......!!!!!
Ja takich mieszanek nie mialam i zawsze bralam pomiedzy 10_12dni do punkcji.to trzymam kciuki.Dzięki . Do tego zestawu biorę jeszcze pół gonapeptylu i to wszystko przez 6 dni a potem monitorning chyba już ostatni. Wcześniej 7 dawek gonapeptylu. To moja pierwsza stymulacja. Mam nadzieję, że pójdzie dobrze .