pkati
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteśmy z tobą, wierzymy, że będzie dobrze!!!Beta wczoraj 2802 dzis 3755
Usg jutro mówili ze najlepiej co drugi dzien . Jak zwykle nic mnie nie boli , zero objawów
Ale robiliście biopsje? teraz jest PESA, TESE i tutaj na wątku były ciąże przy azoospermii :-)Witam. Przechodzę z wątku iui vo teraz czeka nas kolejny krok a zarazem ostatnia szansa na dziecko. Czytam wątek od początku ale dopiero ogarnelam 100 stron. Opiszę w skrócie. Maz azospermia korzystamy z dawcy. 3 iui druga udana ale cp. W maju pierwsza wizyta przed in vitro. Jakieś macie rady na początek?
Witam. Przechodzę z wątku iui vo teraz czeka nas kolejny krok a zarazem ostatnia szansa na dziecko. Czytam wątek od początku ale dopiero ogarnelam 100 stron. Opiszę w skrócie. Maz azospermia korzystamy z dawcy. 3 iui druga udana ale cp. W maju pierwsza wizyta przed in vitro. Jakieś macie rady na początek?
Pięknie napisane M@gda:-)Witaj, jak już wiesz, niektóre z nas was podglądają (i kibicują!!) np ja
Nie musisz wszystkiego czytać, masz nas - dowiesz się wszystkiego od nas jak będziesz czytać na bieżąco i pytać.
Ogólnie jesteśmy tu żeby się wspierać, więc cieszymy się że jesteś z nami i już trzymamy kciuki.
Dzięki. Jak narazie nie wiele wiem w temacie bo zapadła tylko decyzja że zaczynamy. Napiszcie mi co jest najważniejsze, o co pytać lekarza jak zwiększyć szanseWitaj, jak już wiesz, niektóre z nas was podglądają (i kibicują!!) np ja
Nie musisz wszystkiego czytać, masz nas - dowiesz się wszystkiego od nas jak będziesz czytać na bieżąco i pytać.
Ogólnie jesteśmy tu żeby się wspierać, więc cieszymy się że jesteś z nami i już trzymamy kciuki.
to były czasy...rozmażyłam sieOoo proszę. Ze studiów to najlepiej kortowiade wspominam hehe
[emoji127] 28.10.2017
A nie ma tam takiego cienia od lewej strony?? Ja coś tam widzę..
Nie robiliśmy ale mąż miał usunięte jedno jądro i nie.znalezli tam.nawet 1 plemnika więc nadzieja ze w drugim coś jest androlog uznał że jest niklaAle robiliście biopsje? teraz jest PESA, TESE i tutaj na wątku były ciąże przy azoospermii :-)