reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczynki. Z rana u nas mało świąteczne wieści.
Test negatywny 11 dpt :(
Nie udało się tym razem. Szkoda.
Jeszcze poczekam do jutra żeby się upewnić i odstawiam leki.
Kolejne podejście może w czerwcu.
Trzymam za was wszystkie kciuki i wierzę, że wszystkim nam się spełnia marzenia.
Wesołych Świat .
Dla nie których te swieta naprawdę smutne.
Bardzo bardzo współczuję

reklama
Progesteron mam wysoki estradiol niski, 5 tydzień czuję w środku z lewej strony takie pulsacyjne skurcze takie rozpieranie. Jeszcze tak jak dzisiaj nie miałam, nic wzięłam nospe leżę teraz później jadę na cmentarz może trochę świeżego powietrza dobrze mi zrobi czekam jeszcze na wyniki moczu bo wczoraj bolało mnie, więc może ma to jakis zwiazek
Ja bym nigdzie nie jechała. W 5tygodniu ciąża rozwija się najintensywniej, jeżeli coś się wydarzy to się zapłaczesz. Powodów, może być mnóstwo od tych fizjologicznych po te...... Po I trymestrze to sobie będziesz jeździć gdzie chcesz:-p teraz to leżeć i zachowywać się jak w ciąży zagrożonej. Nie dzwigac, nie kapać się w goracej wodzie.. itp.. i RELAX!!!

Emilianka6966 przykro mi, byłam prawie pewna że u Ciebie beta bedzie ładna ale całe szczęście masz jeszcze 5 dzieciaczków na zimowisku wiec masz po kogo wrócić.

Nasze pozostałe 2zarodki przestały się rozwijać i dziś się dowiedzieliśmy że nie można ich było zamrozić. Tak więc jedyna nadzieja w tych kropkach, ktore mam w brzuszku, oby były dzielne i z nami zostały.

Emilianka6966 przykro mi, byłam prawie pewna że u Ciebie beta bedzie ładna ale całe szczęście masz jeszcze 5 dzieciaczków na zimowisku wiec masz po kogo wrócić.

Nasze pozostałe 2zarodki przestały się rozwijać i dziś się dowiedzieliśmy że nie można ich było zamrozić. Tak więc jedyna nadzieja w tych kropkach, ktore mam w brzuszku, oby były dzielne i z nami zostały.
W czynniku męskim często jest problem z rozwojem zarodków do 5 doby, ale jak już dojdą i jest transfer to zazwyczaj udany:-)

Coś ten kwiecień słaby:( oczywiście nie dla wszystkich- Roksii supeeeeer :) i wszystkim pozostałym gratuluję......
Dzisiaj dwie smutne bety, przykre.
Mnie wczoraj poinformowali w pracy ze od 1 mają mogę szukać sobie innej (kończy mi się umowa ostatniego kwietnia ) kurna to ja specjalnie robie miesiąc przerwy żeby mnie nie zwolnili. Teraz nie ma dzidziusia:(:(nie ma pracy :(nie ma nic :no2: nie lubię tych świąt

Coś ten kwiecień słaby:( oczywiście nie dla wszystkich- Roksii supeeeeer :) i wszystkim pozostałym gratuluję......
Dzisiaj dwie smutne bety, przykre.
Mnie wczoraj poinformowali w pracy ze od 1 mają mogę szukać sobie innej (kończy mi się umowa ostatniego kwietnia ) kurna to ja specjalnie robie miesiąc przerwy żeby mnie nie zwolnili. Teraz nie ma dzidziusia:(:(nie ma pracy :(nie ma nic :no2: nie lubię tych świąt
Uważaj bo jeszcze wpadkę zaliczycie:-) u nas wszystko szło źle i była ciąża, może to cos w rodzaju kismetu. Niedługo po urodzeniu się młodego straciliśmy mieszkanie i żyjemy:-p Za wszystko chyba trzeba zapłacić:-p zobaczysz, ze to jest jakiś grubszy plan:-)

Uważaj bo jeszcze wpadkę zaliczycie:-) u nas wszystko szło źle i była ciąża, może to cos w rodzaju kismetu. Po urodzeniu się młodego straciliśmy mieszkanie i żyjemy:-p Za wszystko chyba trzeba zapłacić:-p zobaczysz, ze to jest jakiś grubszy plan:-)
Dzięki za pocieszenie.
Zgadalas się chyba z siostrą moją:) jakbym ją słyszała :biggrin2:

reklama
Mam pytanie do kiedy można brać nospę bo właśnie znowu wzięłam bo mam takie skurcze tak nie dzisiaj ciągnie wszytko i boli mam nadzieję, że tak ma być bo powiem takiego bólu jesxze nie miałam
Nospe można przez całą ciążę Roksii.
Tak ma być z tym rozpieraniem. Musisz odpoczywac. Cały pierwszy trymestr jest taki.

Ostatnia edycja:
Do góry