reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja jestem umówiona u dr Pasnika w Łodzi na 4 maja. Ile Cię kosztowały te badania? Wszędzie je można zrobić? No w diagnostyce?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Ja się leczę u dr Paśnika i pojechałam sama na wizytę bo wiedziałam ze problem jest u mnie zostawiłam za badania i dwie wizyty w sumie 2000 zł

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie robiliśmy ale mąż miał usunięte jedno jądro i nie.znalezli tam.nawet 1 plemnika więc nadzieja ze w drugim coś jest androlog uznał że jest nikla
To zmień androloga:-p zarcik oczywiście, ale ja bym spróbowała. Tutaj były przypadki "bez szans" i wiesz co była ta jedna komórka, ten jeden plemnik...Jak jesteś zdrowa to możecie zapłodnić komórki 50/50 dawca i nasieniem męża:-) Jest ryzyko jest zabwa. szansa. że uda się Ivf z nasieniem dawcy jest mega wielka o ile masz dużą rezerwę. Warto rozważyć biopsje. BTW mój mąż czekał 13lat na robala, kiedyś jemu z krypto nie byli w stanie pomóc....

Dziewczyny mam wynik jestem 9 dniu cyklu i mam estradiol 1990 i progesteron 0,15. Myślicie ze to są wyniki na hiperke bo mi się wydaje ze chyba nie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny mam wynik jestem 9 dniu cyklu i mam estradiol 1990 i progesteron 0,15. Myślicie ze to są wyniki na hiperke bo mi się wydaje ze chyba nie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Czasem objawy się rozwijają mimo niskiego estradiolu. Jeżeli masz niskie dawki leków i za 2dni góra pick up to jest ok. Jeżeli masz niską rezerwę = wysokie dawki leków, albo PCOS to się jeszcze może zmienić ten estradiol.. Cięzka hiperka Ci nie grozi, a to właśnie postać średnia i ciężka jest niebezpieczna.

1492169273-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ktory to tydzien ?

To zmień androloga:-p zarcik oczywiście, ale ja bym spróbowała. Tutaj były przypadki "bez szans" i wiesz co była ta jedna komórka, ten jeden plemnik...Jak jesteś zdrowa to możecie zapłodnić komórki 50/50 dawca i nasieniem męża:-) Jest ryzyko jest zabwa. szansa. że uda się Ivf z nasieniem dawcy jest mega wielka o ile masz dużą rezerwę. Warto rozważyć biopsje. BTW mój mąż czekał 13lat na robala, kiedyś jemu z krypto nie byli w stanie pomóc....
Muszę porozmawiać z m tyle że to znowu dodatkowy czas i pieniądze. Musimy niestety wziąść kolejny kredyt ale wieże w to że warto ;)

Coś ten kwiecień słaby:( oczywiście nie dla wszystkich- Roksii supeeeeer :) i wszystkim pozostałym gratuluję......
Dzisiaj dwie smutne bety, przykre.
Mnie wczoraj poinformowali w pracy ze od 1 mają mogę szukać sobie innej (kończy mi się umowa ostatniego kwietnia ) kurna to ja specjalnie robie miesiąc przerwy żeby mnie nie zwolnili. Teraz nie ma dzidziusia:(:(nie ma pracy :(nie ma nic :no2: nie lubię tych świąt
Faktycznie zła wiadomość mam nadzieję, że szybko znajdziesz pracę i, że szybko znajdziesz w ciążę trzymam kciuki

reklama
Ja jestem umówiona u dr Pasnika w Łodzi na 4 maja. Ile Cię kosztowały te badania? Wszędzie je można zrobić? No w diagnostyce?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

W diagnostyce będziesz miała problem, jak jedziesz do Łodzi to zrób sobie w APC - analizy medyczne na ul. E. Sczanieckiej 4. W diagnostyce nie robią AlloMLR i NKtest. Ja to robiłam u siebie w klinice oni wysyłają to do Krakowa.

Do góry