reklama
Ropuszka666
Fanka BB :)
Ja jestem umówiona u dr Pasnika w Łodzi na 4 maja. Ile Cię kosztowały te badania? Wszędzie je można zrobić? No w diagnostyce?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja się leczę u dr Paśnika i pojechałam sama na wizytę bo wiedziałam ze problem jest u mnie zostawiłam za badania i dwie wizyty w sumie 2000 zł
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To zmień androloga zarcik oczywiście, ale ja bym spróbowała. Tutaj były przypadki "bez szans" i wiesz co była ta jedna komórka, ten jeden plemnik...Jak jesteś zdrowa to możecie zapłodnić komórki 50/50 dawca i nasieniem męża:-) Jest ryzyko jest zabwa. szansa. że uda się Ivf z nasieniem dawcy jest mega wielka o ile masz dużą rezerwę. Warto rozważyć biopsje. BTW mój mąż czekał 13lat na robala, kiedyś jemu z krypto nie byli w stanie pomóc....Nie robiliśmy ale mąż miał usunięte jedno jądro i nie.znalezli tam.nawet 1 plemnika więc nadzieja ze w drugim coś jest androlog uznał że jest nikla
Ropuszka666
Dziewczyny mam wynik jestem 9 dniu cyklu i mam estradiol 1990 i progesteron 0,15. Myślicie ze to są wyniki na hiperke bo mi się wydaje ze chyba nie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Czasem objawy się rozwijają mimo niskiego estradiolu. Jeżeli masz niskie dawki leków i za 2dni góra pick up to jest ok. Jeżeli masz niską rezerwę = wysokie dawki leków, albo PCOS to się jeszcze może zmienić ten estradiol.. Cięzka hiperka Ci nie grozi, a to właśnie postać średnia i ciężka jest niebezpieczna.Dziewczyny mam wynik jestem 9 dniu cyklu i mam estradiol 1990 i progesteron 0,15. Myślicie ze to są wyniki na hiperke bo mi się wydaje ze chyba nie
karolina1984
Ktory to tydzien ?
meg86
Muszę porozmawiać z m tyle że to znowu dodatkowy czas i pieniądze. Musimy niestety wziąść kolejny kredyt ale wieże w to że wartoTo zmień androloga zarcik oczywiście, ale ja bym spróbowała. Tutaj były przypadki "bez szans" i wiesz co była ta jedna komórka, ten jeden plemnik...Jak jesteś zdrowa to możecie zapłodnić komórki 50/50 dawca i nasieniem męża:-) Jest ryzyko jest zabwa. szansa. że uda się Ivf z nasieniem dawcy jest mega wielka o ile masz dużą rezerwę. Warto rozważyć biopsje. BTW mój mąż czekał 13lat na robala, kiedyś jemu z krypto nie byli w stanie pomóc....
Roksii89
Faktycznie zła wiadomość mam nadzieję, że szybko znajdziesz pracę i, że szybko znajdziesz w ciążę trzymam kciukiCoś ten kwiecień słaby oczywiście nie dla wszystkich- Roksii supeeeeer i wszystkim pozostałym gratuluję......
Dzisiaj dwie smutne bety, przykre.
Mnie wczoraj poinformowali w pracy ze od 1 mają mogę szukać sobie innej (kończy mi się umowa ostatniego kwietnia ) kurna to ja specjalnie robie miesiąc przerwy żeby mnie nie zwolnili. Teraz nie ma dzidziusianie ma pracy nie ma nic nie lubię tych świąt
reklama
tusiaczzek1988
Ja jestem umówiona u dr Pasnika w Łodzi na 4 maja. Ile Cię kosztowały te badania? Wszędzie je można zrobić? No w diagnostyce?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
W diagnostyce będziesz miała problem, jak jedziesz do Łodzi to zrób sobie w APC - analizy medyczne na ul. E. Sczanieckiej 4. W diagnostyce nie robią AlloMLR i NKtest. Ja to robiłam u siebie w klinice oni wysyłają to do Krakowa.
Podziel się: