G
gość 5
Gość
Gratulacje! To teraz będziesz spokojniejsza :*Przedstawiam wam moje fasolki bliźniaki mamusia się cieszy ogromnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! To teraz będziesz spokojniejsza :*Przedstawiam wam moje fasolki bliźniaki mamusia się cieszy ogromnie
Dzieki wielkie. Tylko tak sie dziwie, ze lekarz powiedzial ze ona jest super, ze na 5 z plusem i nawet nie myslalam, ze mogla sie rozwijac wolniej lub cos. Musze sie podszkolicKochana Husan miala 1 blastocyste 7 dniowa spisana na straty w 6 dniu ale lekarz dal jej szanse i 7 dnia stala sie piekna blastka a od ponad 2 tygodni Kubus jest juz na swiecie takze glowa do gory i mysl pozytywnie
Popieram! Nie czekaj. Uwierz kobieto kochana, ze jestes w ciazy! Podziel sie radoscia z rodzinka!My powiedzieliśmy jak był pecherzyk pochwal się na świeta, będzie to najlepszy prezent, teraz będzie tylko lepiej
To beda magiczne swieta Bozego Narodzenia babeczkiwszyscy by się ucieszyli ale decyzja należy do was na zimę będziemy już miały swoje dzieciaczki
Super, ze juz sie rusza Gosia, dobre wiesci. Trzymamy kciuki zeby tak bylo!Jak dobrze pojdzie to 17 maja zaczne table wiec gdzies w czerwcu bedzie final owocny w dzidzie
Dziewczny ja już po wizycie i tak jak sie spodziewałam w piątek punkcja. Lekarz stwierdził ze takiego urodzaju dawno nie miał i czy nie odczuwam bólu. Pęcherzyków jest około 40-45. Punkcja w 12 dniu cyklu po 8 dniach stymulacji i dwóch bez zastrzyków. Przed chwila wzięłam Ovitrell. Tak sie boje co z tego wyniknie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom