Dziewczyny jest beta.....
13dpt 622,1
Progesteron trochę niski
12,92
SZOK SZOK SZOK
reklama
Emilianka6966
Fanka BB :)
To jest wielkie szczęście i to Twój organizm zapewnia Twojemu maluszkowi wszystko co najlepsze, nie rozumiem dyskusji typu mój zarodek u kogoś innego... Gdybym była w takiej sytuacji nie wahalabym sięja w taki wlasnie sposob zostane mama. moje komorki sie nie chcialy zapladniac.po dlugim namysle i po rozmowie z lekarka,ktora wprost stwierdzila ,ze z moich mam znikone szanse,zdecydowalismy sie na komorke od dawczyni.nie powiem,ze to byla łatwa dezycja.pare dni przeplakalam ale potem juz wiedzialam ,ze to.malenstwo bedzie moje i nigdy nawet nie pomysle ,ze jest z innej kobiety.nosze teraz w brzuszku moj SKarb najdrozszy i dziekuje ,ze mialam taką szansę.w innym przypadku nigdy bym pewnie nie zostala mamą.to trudny temat,ale jak masz tylko taki wybór to co innego mozesz zrobic....
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Roksii89
Dla mnie to było tak szybko, że byłam w szokuDziewczyny mam prosbe do was powiedzcie mi jak wyglada tranfer, co mnie jutro czeka ??? Czy cos bedzie bolec ??
Wchodzisz zakładasz sukienkę idziesz na salę kładziemy się pytają dane widzisz biały patyczek z zarodkami wkładają i już trwa to max 5 min
tusiaczzek1988
Dziewczyny mam prosbe do was powiedzcie mi jak wyglada tranfer, co mnie jutro czeka ??? Czy cos bedzie bolec ??
Nic nie będzie bolało nawet nie poczujesz 5minut i po wszystkim, potem albo pozwolą Ci poleżeć albo pozwolą od razu iść do domku.
Żanka1410
Zaangażowana w BB
Dla mnie to było tak szybko, że byłam w szoku
Wchodzisz zakładasz sukienkę idziesz na salę kładziemy się pytają dane widzisz biały patyczek z zarodkami wkładają i już trwa to max 5 min
Tak po prostu i szybko nic cie nie bolalo ??
tusiaczzek1988
Dziewczyny dziś 6 tydzień i zaczynam go z ciemnobrązowymi upławami, plamieniem, nie wiem co to... Wizytę mam dopiero za tydzień w środę...
Masakra z tymi plamieniami, krwawieniami, upławami kolorowymi...
Co to się dzieje...Trzymam kciuki żeby wszystko było ok
Roksii89
Dzisiaj chyba jakiś dzień na plamienia, musi być dobrze u nas, mi dzisiaj aplikacja pokazała, że zaczęłam 5 tydzień i też plamienie masakra jakaśDziewczyny dziś 6 tydzień i zaczynam go z ciemnobrązowymi upławami, plamieniem, nie wiem co to... Wizytę mam dopiero za tydzień w środę...
reklama
Roksii89
Nic nie bolało mniej niż wizyta u ginekologa jesxze mówię do doktor, czy to napewno już to się śmiała, Że napewno bo byłam w szokuTak po prostu i szybko nic cie nie bolalo ??
Podziel się: