reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja w taki wlasnie sposob zostane mama. moje komorki sie nie chcialy zapladniac.po dlugim namysle i po rozmowie z lekarka,ktora wprost stwierdzila ,ze z moich mam znikone szanse,zdecydowalismy sie na komorke od dawczyni.nie powiem,ze to byla łatwa dezycja.pare dni przeplakalam ale potem juz wiedzialam ,ze to.malenstwo bedzie moje i nigdy nawet nie pomysle ,ze jest z innej kobiety.nosze teraz w brzuszku moj SKarb najdrozszy i dziekuje ,ze mialam taką szansę.w innym przypadku nigdy bym pewnie nie zostala mamą.to trudny temat,ale jak masz tylko taki wybór to co innego mozesz zrobic....
To jest wielkie szczęście i to Twój organizm zapewnia Twojemu maluszkowi wszystko co najlepsze, nie rozumiem dyskusji typu mój zarodek u kogoś innego... Gdybym była w takiej sytuacji nie wahalabym się

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam prosbe do was powiedzcie mi jak wyglada tranfer, co mnie jutro czeka ??? Czy cos bedzie bolec ??
Dla mnie to było tak szybko, że byłam w szoku
Wchodzisz zakładasz sukienkę idziesz na salę kładziemy się pytają dane widzisz biały patyczek z zarodkami wkładają i już trwa to max 5 min

Dziewczyny dziś 6 tydzień i zaczynam go z ciemnobrązowymi upławami, plamieniem, nie wiem co to... Wizytę mam dopiero za tydzień w środę...

Dziewczyny dziś 6 tydzień i zaczynam go z ciemnobrązowymi upławami, plamieniem, nie wiem co to... Wizytę mam dopiero za tydzień w środę...
Dzisiaj chyba jakiś dzień na plamienia, musi być dobrze u nas, mi dzisiaj aplikacja pokazała, że zaczęłam 5 tydzień i też plamienie masakra jakaś

reklama
Do góry